Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul transfer al verii la U Craiova, confirmat! Reacţie oficială: "Un jucător de calitate"

Primul transfer al verii la U Craiova, confirmat! Reacţie oficială: "Un jucător de calitate"
Comentarii

Laszlo Balint, antrenorul U Craiova, a confirmat venirea lui Raul Silva (32 de ani) la echipa din Bănie, după ce presa din Portugalia a anunţat că transferul este făcut. Fundaşul central va semna pe doi ani cu U Craiova şi antrenorul alb-albaştrilor l-a descris ca fiind un jucător de calitate.

U Craiova a făcut primul transfer al verii. Oltenii lui Mihai Rotaru l-au semnat pe Raul Silva, un fundaş care vine liber de contract după ce s-a despărţit de Braga.

Primul transfer al verii la U Craiova, confirmat! Reacţie oficială: "Un jucător de calitate"

Presa din Portugalia a anunţat transferul lui Raul Silva la U Craiova, echipă care l-a convins să semneze un contract pe doi ani în Bănie.

Laszlo Balint, antrenorul pus de Mihai Rotaru în locul lui Laurenţiu Reghecampf, a confirmat mutarea pe care au făcut-o oltenii, prima de pe piaţa transferurilor în această vară. Tehnicianul e convins că Silva este un jucător de calitate, care va ajuta echipa din Bănie să-şi îndeplinească obiectivele.

"E clar că avem nevoie de întăriri pe zona respectivă, e un jucător pe care clubul l-a dorit de mai multă vreme,  dar totul e bine când se termină cu bine. Speram să intre cât mai bine, e un jucător cu calitate foarte bună şi evoluează pe un post unde avem nevoie de întăriri", a spus Laszlo Balint, antrenorul Craiovei.

Raul Silva semnează pe doi ani cu U Craiova

Potrivit jurnalistului portughez Pedro Sepulveda, fundaşul central Raul Silva ia drumul Craiovei, cu care a semnat un contract pe doi ani. Silva vine la Craiova din postura de jucător liber de contract, după ce s-a despărţit de Braga, fosta sa formaţie.

În vara lui 2019, Raul Silva era cotat de specialiştii de la transfermarkt.com la cinci milioane de euro.

Afla mai multe despre: u craiovatransferraul silvalaszlo balint 

viewscnt
Articole similare