Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce s-a observat la faza din care Ionuţ Radu a gafat! Un alt fotbalist de la Inter, scos vinovat: "Nu toţi pot juca precum Guardiola" | VIDEO

Ce s-a observat la faza din care Ionuţ Radu a gafat! Un alt fotbalist de la Inter, scos vinovat: "Nu toţi pot juca precum Guardiola" | VIDEO

Serie A

Comentarii

Oficialul lui Dinamo Bucureşti, Florin Răducioiu, a analizat gafa lui Ionuţ Radu dintr-un alt unghi. Fostul fotbalist consideră că inclusiv Ivan Perisic e vinovat la faza care a adus victoria celor de la Bologna.

Florin Răducioiu a sesizat o altă problemă la faza la care Ionuţ Radu a gafat

Ionuţ Radu a fost titular în Serie A la Inter Milano după aproape un an, în meciul din deplasare cu Bologna, contând pentru etapa a XX-a a campionatului Italiei. Inter a pierdut partida cu scorul de 1-2, deşi a condus cu 1-0, iar Radu a greşit incredibil la golul doi al adversarilor, marcat de Sansone.

În minutul 81, după ce mingea a fost trimisă la el, portarul lui Inter a dat pe lângă balon, în încercarea de a pasa, iar Sansone doar a împins mingea în poartă. 

Fostul tricolor Florin Răducioiu consideră că vinovat este şi Ivan Perisic, cel care a repus mingea în joc din aut. Atacantul lateral a fost cel care a trimis mingea direct spre portarul român. 

"Repet! Acest mod de a juca ca Guardiola... Toată lumea insistă cu aceste pase înapoi. Mai daţi naibii degajări. Nu înţeleg de ce acest aut s-a dat către portar. Nu înţeleg această insistenţă de a juca la fel ca Guardiola. Nu toţi pot juca precum Guardiola. E o greşeală tactică, e clar că e greşeala jucătorului nostru şi îmi pare foarte rău pentru el.

Ştiu ce înseamnă pentru el, că din cauza lui pot pierde titlul, dar parcă şi aici nu aş da total vina pe el. E clar că are o mare parte din vină, dar nu înţeleg de ce acest aut se dă atât de tare pe un teren umed, când se putea juca în faţă. Eu n-am mai văzut aşa ceva, aut direct la portar. Se ducea mingea în autogol direct. E vorba despre un gest tehnic elementar. 

Cu siguranţă va vorbi cu antrenorul, nu ştiu dacă va mai fi pe bancă măcar. Mi se pare absurd să dau mingea din aut la portarul meu. Şi pe poartă a fost dată. Un dezastru", a declarat expertul Orange Sport. 

În urma acestui rezultat, AC Milan a rămas lider în Serie A, cu 74 de puncte, în timp ce Inter e pe locul secund, cu 72 de puncte. 

VIDEO | Gafa lui Ionuţ Radu din Bologna - Inter 2-1

 

Afla mai multe despre: ionut raduinterbologna interionut radu gafa interflorin raducioiu 

viewscnt
Articole similare