Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răsturnare de situaţie! Miculescu vrea la FCSB, dar Becali pune condiţii: ”Acum nu mai vreau să dau eu bani pe el!”

Răsturnare de situaţie! Miculescu vrea la FCSB, dar Becali pune condiţii: ”Acum nu mai vreau să dau eu bani pe el!”

FCSB

Comentarii

La începutul sezonului, Gigi Becali a fost interesat de serviciile lui David Miculescu şi chiar ar fi făcut o ofertă pentru jucătorul de la UTA, pe care arădenii au considerat-o mult prea mică.

Becali l-a dorit şi în iarnă pe David Miculescu, dar fotbalistul de 21 de ani a ales să îşi prelungească înţelegerea cu echipa care a fost preluată de Ilie Poenaru. În acest moment, David Miculescu şi-ar dori o potenţială mutare la FCSB, dar Gigi Becali nu mai este dispus să arunce cu banii. 

Totuşi, Gigi Becali recunoaşte că David Miculescu este un atacant foarte talentat şi că va rămâne în continuare în atenţia lui. 

”Acum nu mai vreau să dau eu bani pe el!”

”Când am vrut eu să îl transfer pe Miculescu şi le-am şi făcut o ofertă nu a vrut el, dar acum am aflat că el ar cam vrea să vină la noi, deşi băiatul şi-a prelungit contractul cu UTA. Eu nu zic că nu îmi place Miculescu şi nu îl vreau, dar e o mare problemă. Acum nu mai vreau să dau eu bani pe el, nu că aş avea ceva cu băiatul, însă nu mai vreau eu să bag bani în transferuri în perioada asta.

Eu sunt conştient că dacă vreau un jucător bun, ăsta te costă, dar mi-am făcut eu unele calcule, iar în perioada asta nu vreau să bag bani în transferuri de jucători. În altă perioadă, după ce o să mă hotărăsc eu, să fiţi convinşi că o să ofer bani şi pentru aducerea lui Miculescu la noi. E un atacant foarte bun şi îmi place că e şi tânăr. El rămâne în atenţia mea”, a declarat Gigi Becali, potrivit Pro Sport. 

UTA Arad si David Miculescu au semnat în aprilie o nouă înţelegere contractuală, valabilă până în vara anului 2024. David Miculescu a confirmat că a refuzat oferta din America. Orlando City, formaţie din Major League Soccer, i-ar fi oferit 1,5 milioane de euro echipei din Arad.

Afla mai multe despre: fcsb-becali-miculescu 

viewscnt
Articole similare