adplus-dvertising
You are here:

David Miculescu a confirmat: ”Am refuzat eu să merg în SUA”. Ce are de gând să facă fotbalistul de la UTA

David Miculescu a confirmat: ”Am refuzat eu să merg în SUA”. Ce are de gând să facă fotbalistul de la UTA

UTA

Comentarii

Formaţia Sepsi Sfântu Gheorghe a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa UTA Arad, într-un meci din etapa a cincea a play-out-ului Ligii 1.

David Miculescu a confirmat: ”Nu am acceptat eu să merg în SUA”. Ce are de gând să facă fotbalistul de la UTA 

David Miculescu este unul dintre cei mai promiţători tineri fotbalişti din Liga 1. Jucătorul UTA-ei a impresionat în acest sezon şi a primit mai multe oferte.

David Miculescu a confirmat că a refuzat oferta din America. Orlando City, formaţie din Major League Soccer, i-ar fi oferit 1,5 milioane de euro UTA-ei. 

”Partidă grea, ne aşteptam să fie greu, orice meci din Liga 1 e foarte important, mai ales că e play-out. Noi am venit să câştigăm dar din păcate am luat gol la ultima fază. 

Este foarte dezamăgitor. mai ales că am alergat 90 minute şi să iei gol la ultima faza e foarte urât.

(n.r. transfer la Rapid sau FCSB?) Nu mai vreau să aud de acele discuţi. Când UTA va pune comunicat că semnez cu altcineva, atunci pot să vorbesc, dar până atunci sunt la UTA şi doar despre UTA vorbesc.  Da, am avut ofertă din SUA, cei de la club mi-au zis de ofertă, nu am plecat, nu m-am mai gândit la acea ofertă cii doar la club.

Nu am acceptat eu. au fost nişte lucruri care nu îmi conveneau şi am zis că mai bine rămân la Arad”, a declarat David Miculescu. 

  • 12 goluri a reuşit tânărul jucător în tricoul UTA-ei. De asemenea, a reuşit două pase de gol. 

David Miculescu are contract cu UTA Arad până în vara lui 2023. 

viewscnt
Articole similare