Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona transferă de la Manchester City. Fotbalistul lui Pep Guardiola care i-a spus ”da” lui Xavi

Barcelona transferă de la Manchester City. Fotbalistul lui Pep Guardiola care i-a spus ”da” lui Xavi

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona are mai multe ţinte pentru a se întări în perspectiva sezonului următor, iar unul dintre cei mai importanţi jucători de la Manchester City este dispus să vină sub comanda lui Xavi.

Barcelona se află într-o vară extrem de agitată, iar Xavi a anunţat că lotul de jucători va suferi o serie de modificări majore.

Coutinho a fost vândut definitiv la Aston Villa, Adama Traore s-a întors la Wolverhampton, iar Luuk de Jong s-a despărţit deja de catalani şi a ajuns la PSV. Pe lista de plecări sunt şi Samuel Umtiti, Clement Lenglet, Riqui Puig, Oscar Mingueza, Martin Braithwaite şi Neto.

De asemenea, se discută intens şi despre cedarea lui Frenkie de Jong la Manchester United, dar şi cu privire la situaţia lui Ousmane Dembele, al cărui contract a expirat la data de 30 iunie.

La capitolul veniri, Joan Laporta a confirmat transferurile lui Franck Kessie şi Andreas Christensen, jucători ce vor fi prezentaţi săptămâna viitoare.

Barcelona transferă de la Manchester City. Fotbalistul care i-a spus ”da” lui Xavi

Conducerea de pe Camp Nou doreşte şi întărirea compartimentului ofensiv. Astfel, există interes pentru Lewandowski, Raphina şi Bernardo Silva. Cel din urmă şi-ar fi dat deja acordul pentru mutare.

Bernardo Silva şi-a anunţat deja agentul, pe celebrul Jorge Mendes, că doreşte să plece de la campioana din Premier League şi i-a cerut acestuia să demareze negocierile pentru o mutare la Barcelona, anunţă jurnaliştii de la Sport.

Deşi a fost un jucător esenţial pentru Pep Guardiola, portughezul consideră că a venit vremea pentru o nouă provocare, într-un alt campionat de top al Europei.

Bernardo Silva a ajuns la Manchester City în 2017. Gruparea engleză a plătit 50 de milioane de euro celor de la Monaco.

Sub comanda lui Pep Guardiola, mijlocaşul de 27 de ani a continuat prestaţiile excelente din Franţa şi a confirmat suma de bani cu care a fost luat.

Cotat la 80 de milioane de euro, lusitanul a câştigat patru campionate în Premier League (2018, 2019, 2021, 2022) şi unul în Ligue 1 (2017). În 2021 a ajuns şi în finala UEFA Champions League, pierdută în faţa lui Chelsea.

În sezonul trecut, Bernardo Silva a jucat 50 de meciuri pentru Manchester City. A marcat 13 goluri şi a livrat şapte pase decisive.

Afla mai multe despre: barcelonamanchester city 

viewscnt
Articole similare