Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Două plecări importante de la FC Barcelona. Catalanii au făcut anunţul oficial în privinţa celor doi fotbalişti

Două plecări importante de la FC Barcelona. Catalanii au făcut anunţul oficial în privinţa celor doi fotbaliştigalerie foto

FC Barcelona

Comentarii

Adama Traore şi Luuk de Jong nu mai sunt jucătorii echipei FC Barcelona, a anunţat clubul catalan, la o zi după ce au expirat împrumuturile celor doi fotbalişti, care se întorc la echipele lor, Wolverhampton, respectiv Sevilla FC.

Adama Traore, o extremă de 26 de ani, cu 8 selecţii pentru naţionala Spaniei, a revenit pe 29 ianuarie la FC Barcelona, echipa la care s-a format. În a doua jumătate a sezonului trecut, Traore a jucat 826 de minute în 21 de meciuri, fiind titular de zece ori.

Luuk de Jong, un atacant olandez, care în august va împlini 32 de ani, a venit în vara anului trecut la echipa catalană, antrenată atunci de compatriotul său Ronald Koeman. De Jong a jucat 938 de minute în 29 de meciuri pentru Barcelona, de zece ori ca titular.

El a marcat un gol la 134 de minute, devenind o rezervă de lux care a adus multe puncte pentru catalani, mai ales graţie jocului său de cap.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: barcelona 

viewscnt
Articole similare