Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Guardiola, gânditor în momentul când a aflat că Barcelona vrea să îl fure pe Bernardo Silva: ”Nu vreau jucători nefericiţi aici!”

Guardiola, gânditor în momentul când a aflat că Barcelona vrea să îl fure pe Bernardo Silva: ”Nu vreau jucători nefericiţi aici!”

Manchester City

Comentarii

Bernanrdo Silva nu ar mai dori să continue la Manchester City, iar jucătorul le-ar fi transmis celor din club că va lua în calcul anumite oferte pe care le va avea.

Barcelona îl doreşte, dar afacerea este mai dificil de realizat, deoarece Manchester City se opune transferului. În presa internaţională s-a scris despre mutarea lui Silva la Barca, dar clubul din Premier League nu a primit încă o ofertă oficială pentru portughez.

Despre interesul Barcelonei pentru fostul mijlocaş de la Monaco a aflat şi Pep Guardiola. Antrenorul care a cucerit titlul sezonul trecut cu Manchester City consideră că lusitanul va continua tot la echipa lui. 

”La momentul actual, după părerea mea, cred că Bernardo Silva va continua la Manchester City şi sezonul viitor. Dorinţa noastră, ca echipă, este ca el să rămână cu noi. Asta intenţionăm noi. Totuşi, nu îmi place să am la City jucători care nu sunt fericiţi aici”, a declarat Guardiola, conform Metro. 

De ce a ales Erling Haaland să semneze cu Manchester City: ”Din cauza lui!”

”Am ales Manchester City în primul rând datorită tatălui meu. Eh, puţin din cauza lui (n.r. râde). Am fost născut în Anglia şi am crescut ca fan al lui Manchester City de când mă ştiu. Cunosc foarte multe despre acest club.

Cred că principalele motive au fost legate de două aspecte: Mă simt puţin ca acasă aici şi cred că mă pot dezvolta ca şi jucător şi pot da cel mai bun randament posibil în tricoul lui Manchester City”, a spus Erling Haaland, pentru site-ul oficial al clubului.

Afla mai multe despre: bacelona-silva-guardiola 

viewscnt
Articole similare