Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Titularul, OUT de la CFR Cluj! Petrescu i-a făcut loc lui Niţă. Motivul invocat

Titularul, OUT de la CFR Cluj! Petrescu i-a făcut loc lui Niţă. Motivul invocat

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj continuă să facă schimbări în lot, deşi preşedintele Cristi Balaj a anunţat finalul perioadei de transferuri în Gruia. Dan Petrescu a invocat o accidentare a portarului titular de pe finalul sezonului trecut, iar Florin Niţă a aşteptat în locul său.

Letica, OUT. Vine Niţă la CFR Cluj

CFR Cluj a terminat cantonamentul din Austria cum ar fi sperat Dan Petrescu, cu victorii pe linie şi fără gol primit. Deşi lotul e conturat înainte de noul sezon în care ardelenii atacă un nou titlu în Liga 1 şi o calificare într-o grupă europeană, Dan Petrescu a făcut o schimbare de ultim moment în echipă. 

Fanatik anunţă că portarul Karlo Letica (25 de ani) a fost anunţat că nu mai intră în planurile "Bursucului". Croatul va fi lăsat liber şi a fost trimis, deja, în ţara natală, iar de acum îşi va căuta o nouă echipă. 

Karlo Letica a reuşit, pe finalul sezonului trecut, să devină titular la CFR Cluj, pentru care a apărat în meciurile din play-off cu FC Voluntari, Farul Constanţa, FC Argeş şi Universitatea Craiova. El a lipsit din poartă în ultima etapă, cu FCSB, când clujenii au trimis echipa secundă la Buzău.

Contractul jucătorului urmează să expire pe 30 iunie şi nu i-a mai fost propusă prelungirea, din cauza accidentării de care suferă. De altfel, Letica a jucat accidentat şi pe finalul play-off-ului şi a sperat că-şi va reveni în această perioadă. 

Acest lucru nu s-a întâmplat şi CFR Cluj a considerat că e riscant să se bazeze pe un portar cu probleme medicale la încheietura mâinii stângi.

Sursa citată susţine că Letica are nevoie de o intervenţie medicală şi de o pauză de două luni, pentru a se recupera, iar Dan Petrescu nu a dorit să rişte echilibrul de la nivelul porţii. 

Letica a insistat să-şi rezolve problema la cunoscuta Marijana Kovacevic, dar CFR Cluj nu a fost de acord şi a luat decizia finală. 

Campionii României au deja o variantă, pe lângă Cristian Bălgrădean şi Răzvan Sava. Florin Niţă e dorit de CFR Cluj, dar cehii susţin că portarul ar fi şi pe radarul FCSB

Afla mai multe despre: karlo leticaflorin nitacfr clujdan petrescu 

viewscnt
Articole similare