Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT Răzvan Marin a făcut vizita medicală la Empoli! Ce scrie presa din Italia

NEWS ALERT Răzvan Marin a făcut vizita medicală la Empoli! Ce scrie presa din Italia

Serie A

Comentarii

Răzvan Marin a retrogradat la finalul sezonului de abia încheiat, alături de Cagliari, după ce echipa sa a fost întrecută de Salernitana şi ”condamnată” să joace în Serie B sezonul viitor.

Răzvan Marin a făcut vizita medicală la Empoli! Ce scrie presa din Italia 

Răzvan Marin nu a dorit să evolueze în Serie B, astfel că a ales o nouă destinaţie din sezonul viitor. 

Potrivit Tuttomercatoweb, Răzvan Marin a efectuat testele medicală la Empoli, în dimineaţa zilei de luni. Mijlocaşul român urmează să fie prezentat în următoarele ore la noua sa echipă. 

Empoli, ocupanta locului 15 din sezonul trecut de Serie A. Empoli s-a înţeles cu Cagliari pentru un împrumut de un sezon, de asemenea, cu o opţiune de cumpărare a formaţiei din Serie A de 8 milioane de euro.

După mai mulţi ani în care a reuşit să se salveze in-extremis de la retrogradare, Cagliari nu a putut repeta figura şi în acest sezon şi va juca în Serie B stagiunea viitoare.

Formaţia pentru care evoluează Răzvan Marin părea în siguranţă după 30 de etape, cu un mic avantaj faţă de urmăritoare, dar revenirea incredibilă a Salernitanei a ”condamnat-o” pe Cagliari la retrogradare.

După ce fusese pe ultimul loc tot sezonul, formaţia din Salerno a reuşit să lege o serie de victorii consecutive, care în final a decis soarta lui Răzvan Marin şi echipei sale. 

  • 12 milioane de euro este cota de piaţă a lui Răzvan Marin, fiind cel mai valoros fotbalist român din prezent, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com

Unul pleacă, altul vine

Însă, Cagliari nu va rămâne fără un român la club: presa din Italia a anunţat că George Puşcaş este principala ”ţintă” ofensivă a echipei din Serie B.

Conform jurnaliştilor din Italia, Cagliari se pregăteşte pentru plecările lui Joao Pedro şi Keita Balde, fotbalişti prea bine cotaţi pentru al doilea eşalon italiani.

Afla mai multe despre: răzvan marinempolicagliari 

viewscnt
Articole similare