Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo, al treilea antrenor pierdut într-o lună? ”M-am gândit să plec. Nu ştiu dacă vor începe cu mine campionatul”

Dinamo, al treilea antrenor pierdut într-o lună? ”M-am gândit să plec. Nu ştiu dacă vor începe cu mine campionatul”
Comentarii

Problemele de la Dinamo continuă şi după ce echipa a început pregătirea de vară, din pricina incertitudinii de la club. Cu o conducere inexistentă, membrii staffului şi jucătorii nu au cu cine discuta despre viitorul lor, situaţie care l-a adus pe Iulian Mihăescu (59 de ani), actualul antrenor, la un pas de a îşi da demisia.

Retrogradată în Liga 2, Dinamo a fost părăsită de o mare parte dintre jucătorii săi, de administratorul special Iuliu Mureşan, de antrenorul Dusan Uhrin, dar şi de înlocuitorul cehului, Gică Mihali.

”Norul” de incertitudine din jurul clubului i-a motivat pe aceştia să nu continue în Ştefan cel Mare, iar, în prezent, singurul om cu o oarecare putere de decizie rămas la club este Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar.

Din pricina acestei situaţii, lui Dinamo i-a fost greu până acum să găsească persoane dornice să vină la club, atât la nivel de jucători, cât şi pentru banca tehnică.

Ovidiu Burcă este în prezent favorit să preia echipa şi a fost anunţat că noi investitori ar urma să sosească la club în zilele următoare.

Şansa lui Dinamo, până acum, a fost că încă există oameni dornici să ajute trupa roş-albă, precum Iulian Mihăescu, tehnician care a preluat echipa după plecările lui Uhrin şi Mihali.

Mihăescu a dezvăluit că a luat în calcul să plece de la echipă, dar a decis până la urmă să îşi ducă la capăt contractul, care expiră în 2023.

Dinamo, al treilea antrenor pierdut într-o lună?

M-am gândit să plec, normal. Atunci când a plecat Mihali, mă gândeam să plec şi eu. Dar eu mai am un an de contract şi o să mi-l duc la bun sfârşit.

E greu să nu ştii ce se întâmplă de pe o zi pe alta.  Nu ştiu când vine o nouă conducere, un nou antrenor, e această stare de incertitudine la noi.

Am pierdut şi jucători. Neluţ Roşu şi Vali Lazăr se pregătesc cu noi, probabil vor rămâne, dar nu depinde de mine.  Altcineva, cine să mai vină?

Au mai fost discuţii, dar cum nu putea nimeni să le promită nimic, au plecat. Condiţiile existente sunt ok, avem tot ce ne trebuie ca să ne pregătim, nu asta e problema.

Dar trebuie să vină un preşedinte, probabil va veni un antrenor. Nu ştiu dacă vor începe cu mine campionatul, poate că până atunci se vor lămuri lucrurile.

Dar aşa cum ştiţi dumneavoastră, aşa ştiu şi eu”, a declarat Iulian Mihăescu, pentru Fanatik.

Afla mai multe despre: iulian mihăescu 

viewscnt
Articole similare