Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Dusan Uhrin transferă de la Dinamo! ”Câinele” care l-a urmat pe tehnicianul ceh la noua echipă

OFICIAL | Dusan Uhrin transferă de la Dinamo! ”Câinele” care l-a urmat pe tehnicianul ceh la noua echipăgalerie foto

Dinamo București

Comentarii

După despărţirea de Dinamo, Dusan Uhrin (54 de ani) şi-a găsit rapid o nouă echipă. Tehnicianul ceh a preluat o formaţie din afara României pentru prima dată după mai bine de patru ani şi a semnat cu Karmiotissa Pano Polemidion, nou-promovată în prima ligă din Cipru.

La finalul acestui sezon, Dinamo a suferit în premieră o ruşine istorică: retrogradarea din Liga 1, după ce a fost învinsă de U Cluj, scor 1-3 la general, în barajul de promovare / menţinere.

Odată cu stabilirea sorţii echipei, mai toţi jucătorii au luat decizia de a pleca, dar aproape niciunul nu a făcut-o mai repede decât Dusan Uhrin.

Adus pe banca tehnică pentru a salva echipa pentru al doilea sezon consecutiv, tehnicianul ceh a eşuat şi şi-a trecut numele pentru totdeauna în istoria lui Dinamo.

La scurt timp după retrogradare, antrenorul de 54 de ani a plecat din România, fără să îi anunţe pe oamenii din club ce plănuieşte în viitor.

Deşi nu mai lucrase în afara României de la începutul lui 2018, lui Dusan Uhrin nu i-a fost deloc greu să îşi găsească o nouă echipă.

La câteva săptămâni după despărţirea de formaţia din Ştefan cel Mare, cehul a semnat cu Karmiotissa, echipă nou-promovată în prima ligă cipriotă.

Dusan Uhrin transferă de la Dinamo

Nu doar că acesta a părăsit-o pe Dinamo cu un gust amar, ba chiar a decis să şi profite de situaţia ”câinilor” şi să îşi aducă alături unul dintre jucătorii cu care a colaborat cel mai bine la Bucureşti.

Aripă la bază, dar transformat în fundaş dreapta de Uhrin, Răzvan Grădinaru a fost unul dintre jucătorii care a plecat din Ştefan cel Mare cu capul ridicat, atât cât îl putea avea.

Jucătorul adus de la Gaz Metan şi-a făcut treaba pe cât posibil la Dinamo şi era unul dintre primele nume trecute de Uhrin jr. în primul 11.

Graţie relaţiei bune pe care au avut-o la Bucureşti, Dusan Uhrin s-a decis să îl aducă pe Grădinaru în Cipru, iar site-ul de specialitate transfermarkt.com a notat că mutarea deja a avut loc.

Cotat la 500.000 de euro, Grădinaru părăseşte pentru prima dată în carieră România: FCSB, Oţelul Galaţi, Concordia Chiajna, Poli Iaşi, Voluntari, Viitorul, Gaz Metan şi Dinamo sunt celelalte echipe din C.V.-ul său.

Afla mai multe despre: karmiotissa 

viewscnt
Articole similare