Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce l-a făcut pe Becali să fie dornic să renunţe la Vali Gheorghe: ”O spun foarte sincer, Gigi vrea altceva” | EXCLUSIV

Ce l-a făcut pe Becali să fie dornic să renunţe la Vali Gheorghe: ”O spun foarte sincer, Gigi vrea altceva” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

După doar un sezon petrecut la Bucureşti, Vali Gheorghe (25 de ani) a părăsit-o pe FCSB. Fostul jucător al Astrei a fost împrumutat la Umraniyespor, echipă nou-promovată în Super Lig, iar turcii au posibilitatea să îl achiziţioneze la finalul stagiunii.

La cererea lui Edi Iordănescu, Vali Gheorghe a fost adus la FCSB de Gigi Becali, la finalul perioadei de mercato de vară din sezonul trecut.

Jucătorul impresionase la Astra, iar, odată cu retrogradarea echipei giurgiuvene, a devenit disponibil pentru doar 250.000 de euro, sumă plătită fără probleme de Becali.

Ajuns la Bucureşti, Gheorghe nu a reuşit să se impună în primul 11, dar a devenit ”arma secretă” a echipei bucureştene, reuşind să influenţeze decisiv meciuri după intrarea de pe bancă.

Deşi prefera să joace în partea stângă, Gheorghe a evoluat aproape exclusiv în dreapta pentru roş-albaştri, din pricina prezenţei lui Florinel Coman şi Tavi Popescu pe celălalt flanc.

După doar un sezon la club, Gigi Becali a fost dispus să renunţe la fostul jucător al Astrei, care a primit o ofertă atractivă din Turcia.

Ce l-a făcut pe Becali să fie dornic să renunţe la Vali Gheorghe

Spre deosebire de altele dintre ”perlele” sale, latifundiarul a acceptat transferul lui Gheorghe fără să aibă prea multe pretenţii, iar MM Stoica a dezvăluit de ce ”s-a lăsat” atât de uşor Becali.

Managerul general de la FCSB a explicat că Becali a fost dornic să renunţe la jucătorul de 25 de ani întrucât nu era de părere că valoarea acestuia va mai creşte prea mult în viitor.

Spre deosebire de Ianis Stoica sau Tavi Popescu, în special, Becali nu a crezut că Gheorghe va reuşi să îi aducă milioanele de euro la care visează.

"O spun foarte sincer, nu era printre preferaţii patronului, iar asta o spun foarte sincer. Gigi vrea altceva acolo, pentru că Gigi vrea ca atacanţii, jucătorii ofensivi, fiecare să aibă potenţial, să câştige mulţi bani dacă-l vinde.

Vali nu era un jucător... are 25 de ani, n-are un gabarit deosebit, are execuţii, are viteză bună, doar că nu prindea minute. În mod normal, acum prindea mai puţine minute decât anul trecut”, a declarat MM Stoica, pentru Orange Sport.

În prezent, Vali Gheorghe este cotat la un milion de euro de transfermarkt.

Afla mai multe despre: vali gheorghe 

viewscnt
Articole similare