Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Acţionarii de la CFR Cluj l-au anunţat pe Balaj ce se întâmplă cu clubul. Preşedintele a dat vestea, inclusiv vestiarului

Acţionarii de la CFR Cluj l-au anunţat pe Balaj ce se întâmplă cu clubul. Preşedintele a dat vestea, inclusiv vestiarului

CFR Cluj

Comentarii

Preşedintele lui CFR Cluj, Cristi Balaj, a dat o veste importantă despre clubul campion al României, înaintea noului sezon.

Cristi Balaj, despre situaţia de la CFR Cluj

După un cantonament reuşit în care echipa lui Dan Petrescu nu a primit gol, antrenorul pregăteşte noul sezon în care se vede nevoit să se califice într-o grupă europeană şi să se lupte pentru titlul Ligii 1. 

Tehnicianul, jucătorii şi angajaţii au primit asigurări din partea lui Cristi Balaj că există stabilitate la CFR Cluj, în ciuda celor 26 de milioane de euro, care reprezintă o datorie mare în dreptul campioanei. 

”E exclus. Avem un finanţator care susţine clubul. Este exclus ca acest club să se desfiinţeze sau să intre în faliment.

Chiar dacă nu am fi câştigat campionatul, am fi mers în continuare. Am avut susţinerea finanţatorului principal", a spus Cristi Balaj, conform Sptfm.ro

De asemenea, Balaj a abordat şi un alt subiect sennsibil: implementarea VAR în Liga 1. 

,,Vor mai exista dicuţii şi scandaluri chiar şi cu VAR, însă nu se va mai discuta despre ofsaide, pentru că aici se trag linii şi este foarte simplu. Cu acest lucru se va putea verifica foarte bine dacă unele faulturi s-au aflat în afara sau în centrul suprafeţei de pedeapsă, asta însemnând corectitudine.

Vor mai exista interpretări în ceea ce privesc corectitudinile suprafeţei, dacă este sau nu penalty, dacă este sau nu henţ, jucarea mingiei cu mâna, aici sunt diferite discuţii.

Cel mai important este că vom elimina marea majoritate a greşelilor majore. Cei implicaţi vor fi subiectivi, doar că acest VAR va aduce linişte în fotbal, dar va strica din frumuseţea acestuia. Din frumuseţea unui meci fac parte şi greşelile de arbitraj, dar nu şi atunci când eşti implicat, pentru că te doare”, a adăugat preşedintele lui CFR Cluj. 

Afla mai multe despre: cfr clujcristi balaj 

viewscnt
Articole similare