Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Mihali a plecat de la Dinamo şi a anunţat dacă echipa ia startul în Liga 2: "Astăzi, când eşti jos, apar tot felul de oameni" | EXCLUSIV

Gică Mihali a plecat de la Dinamo şi a anunţat dacă echipa ia startul în Liga 2: "Astăzi, când eşti jos, apar tot felul de oameni" | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Gică Mihali, antrenorul interimar la Dinamo Bucureşti, a părăsit "haita" şi a fost prezentat la o altă echipă. La scurt timp, tehnicianul a vorbit despre un subiect apăsător pentru alb-roşii.

Gică Mihali, dezvăluiri despre Dinamo Bucureşti

Promovat pentru scurt timp de la U19 la prima echipă a lui Dinamo Bucureşti, Mihali a susţinut că s-a văzut nevoit să abandoneze banca tehnică. De altfel, el a fost prezentat, oficial, la Dunărea Călăraşi, proaspăt retrogradată în Liga 3. 

Imediat după ce Dinamo Bucureşti a retrogradat, mai multe voci din fotbalul românesc au afirmat că echipa nu va putea lua startul în noul sezon, din cauza situaţiei financiare. 

Totuşi, clubul s-a văzut nevoit să ofere un comunicat în acest sens, pentru a le transmite fanilor ce se va întâmpla în viitorul apropiat

Abia plecat din "Ştefan cel Mare", Gică Mihali a oferit şi el un răspuns despre viitorul echipei. 

"Nu cred că e o problema, cred că Dinamo se va înscrie în Liga. Aşa cred, că am fost şi eu pe la club acolo, văd optimism din partea domnului Zăvăleanu.

Da, eu cred că se va înscrie. Vedeţi, astăzi, când eşti jos, apar tot felul de oameni, până acum erau la oficială şi lăudau Dinamo. Vorbesc despre ce se întâmplă aici, ce lucruri bune s-au făcut, au lucrat aici în clubul asta, iar astăzi apar în altă parte şi singurele sfaturi pe care le dau e că Dinamo va retrograda", a declarat fostul antrenor de la Dinamo pentru Orange Sport. 

"Nu mai vorbiţi de faliment, Dinamo are bani să se înscrie în Liga 2!

Dinamo şi DDB au un singur gând, revenirea în prima ligă, obiectivul aşteptat de suflarea alb-roşie din ţară şi din străinătate", a transmis, printre altele, Dinamo Bucureşti. 

Afla mai multe despre: gica mihalidinamo 

viewscnt
Articole similare