Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Echipa de tradiţie care îşi propune să revină în Liga 1 după nouă ani: ”Trebuie să ne întărim, vrem să ne batem la promovare”

Echipa de tradiţie care îşi propune să revină în Liga 1 după nouă ani: ”Trebuie să ne întărim, vrem să ne batem la promovare”

Liga 2

Comentarii

Sub comanda noului antrenor, Dan Alexa (42 de ani), venit la club după ce a ratat promovarea cu CSM Reşiţa, FC Braşov a fost învinsă de Farul Constanţa, scor 1-3, într-un meci amical. În urma partidei, noul tehnician al echipei din Liga 2 a discutat despre obiectivele pe care le avea în noul sezon.

FC Braşov îşi doreşte să revină în Liga 1 după nouă ani şi l-a adus la club pe ”specialistul” în promovări, Dan Alexa, care, ironic, tocmai a ratat accederea în Liga 2 cu CSM Reşiţa.

Bănăţenii au fost neînvinşi în mandatul lui Alexa, dar au pierdut barajul de promovare cu Dumbrăviţa la loviturile de departajare, după 0-0 în tur şi 1-1 în retur.

Antrenorul de 42 de ani şi-a părăsit postul din Liga 3 şi a făcut pasul în al doilea eşalon, semnând cu FC Braşov, cu dorinţa de a readuce echipa în prima divizie.

În urma unui meci amical disputat cu Farul, Dan Alexa a anunţat că plănuieşte să îşi întărească lotul şi să atace promovarea, după ce Braşov s-a salvat la limită sezonul trecut, graţie barajului, învingând-o pe Poli Timişoara.

Echipa de tradiţie care îşi propune să revină în Liga 1 după nouă ani

Trebuie să întărim lotul, până în momentul ăsta nu am reuşit, dar se lucrează, sperăm, pentru că e obligatoriu să ne întărim, să aducem jucători care să aducă un plus de valaore şi să ne batem la play-off.

La cum am arătat săptămâna asta la antrenamente, mă aşteptam să fie mai rău, mă bucur că nu doar nu am fost o victima sigură, am pus şi multe probleme Farului, cred că am avut cinci-şase situaţii mari şi oportunităţi care se puteau forma în situaţii.

(n.r. crezi că apuci să joci împotriva lui Dinamo în Liga 2?) Eu sper să jucăm, să îşi rezolve problemele, pentru că e un club important în fotbalul românesc şi îmi doresc să continue.

(n.r. Braşovul speră la mai mult?) Încercăm să ne calificăm în play-off şi apoi să ne batem la promovare.

Importantă e periaoda asta, ce reuşim să aducem, cu ce ne întărim şi cât de repede omogenizăm echipa”, a declarat Dan Alexa.

În cariera sa de antrenor, Alexa a reuşit să câştige de trei ori Liga 2, cu Poli Timişoara, în 2014, cu Rapid, în 2016, şi cu Dunărea Călăraşi, în 2018.

FC Braşov a retrogradat din Liga 1 în 2014, astfel că, dacă va reuşi să promoveze în acest sezon, va reajunge în primul eşalon după nouă ani.

Afla mai multe despre: dan alexa 

viewscnt
Articole similare