Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Dan Alexa a semnat cu o echipă de tradiţie! ”Vrem să ne batem pentru primele locuri”

OFICIAL | Dan Alexa a semnat cu o echipă de tradiţie! ”Vrem să ne batem pentru primele locuri”

Liga 2

Comentarii

Dan Alexa a revenit în fotbal, după ce a semnat cu una dintre cele mai cunoscute echipe din fotbalul românesc. "Chirurgul" a ratat promovarea cu CSM Reşiţa, dar şi-a găsit o altă echipă cu pretenţii.

Dan Alexa a semnat. Primele declaraţiibras

Cu promovări în Liga 1 cu ACS Poli Timişoara, Rapid şi Dunărea Călăraşi, dar şi cu retrogradări în Liga 2 cu ACS Poli Timişoara şi Dunărea Călăraş, Dan Alexa a fost instalat pe banca unei echipe care ocheşte Liga 1. 

Vineri, FC Braşov a anunţat, oficial, instalarea lui Dan Alexa în funcţia de antrenor. Clubul încercase, în iarnă, să semneze cu unul dintre Mirel Rădoi sau Adrian Mutu, dar s-a lovit de refuzul acestora, din cauza eşalonului în care evoluează. 

Dan Alexa a acceptat provocarea şi va încerca să o readucă pe FC Braşov în Liga 1, fiind una dintre echipele de tradiţie ale fotbalului românesc. 

”Mă bucur că sunt aici. Mă bucur că cei de la Braşov s-au hotărât în privinţa mea. Este o echipă de tradiţie, cu echipă cu state vechi în Liga 1, o echipă care a jucat în cupele europene,care reprezintă un oraş foarte frumos în ţara noastră.  

Vin foarte motivat. Îmi doresc împreună cu staff-ul tehnic şi administrativ să creem o echipă care să se bată la primele locuri. Am venit motivat, am încredere că putem reuşi acest lucru. Sunt auspicii foarte bune de a îndeplini acest obiectiv.

Cred că fotbalul românesc are nevoie de FC Braşov, are nevoie de echipele de tradiţie şi asta încercăm să facem, încercăm să readucem Braşovul în elita fotbalului din România [...] Nu pot să fixez alt obiectiv decât promovarea în Liga 1. Nu pot să-mi propun ca obiectiv locurile 6-9 sau reconstruirea echipei pentru sezonul viitor”, a declarat Dan Alexa la prezentarea oficială.

Alexa le-a mai pregătit în carieră pe ACS Poli Timişoara, Rapid, ASA Târgu Mureş, Concordia Chiajna, Dunărea Călăraşi, Astra, ASU Poli Timişoara şi CSM Reşiţa.

FC Braşov a traversat un sezon dificil în Liga 2, unde a rezistat după ce s-a salvat pe finalul sezonului, în urma dublei cu Politehnica Timişoara. 

Afla mai multe despre: dan alexafc brasov 

viewscnt
Articole similare