Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FOTO | Petrolul Ploieşti are un nou autocar. Imagini spectaculoase: ”Ambiţiile noastre sunt foarte mari”

FOTO | Petrolul Ploieşti are un nou autocar. Imagini spectaculoase: ”Ambiţiile noastre sunt foarte mari”galerie foto

Petrolul

Comentarii

Odată cu revenirea în Liga 1, Petrolul Ploieşti are un nou autocar, care a fost la dispoziţia clubului de unul dintre sponsorii echipei.

Petrolul Ploieşti a reuşit să revină în Liga 1 şi se află în plină campanie de transferuri. Pe lângă întărirea lotului, oficialii clubului au lucrat şi la îmbunătăţirea confortului jucătorilor.

Unul dintre partenerii clubului au pus astfel la dispoziţie un nou autocar, pe care l-au achiziţionat din Germania.

Cum arată noul autocar al Petrolului

Ajunşi în Liga 1, jucătorii Petrolului Ploieşti au acum la dispoziţie un autocar modern, pe care-l vor folosi în deplasările pe care le vor face în ţară.

Autocarul a fost achiziţionat de o firmă parteneră a Petrolului şi pus la dispoziţie cu o condiţie: echipa să reuşească să se menţină în Liga 1. În caz contrar, autocarul va reveni la firma care l-a achiziţionat.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO CU NOUL AUTOCAR AL PETROLULUI!

Cheltuielile de întreţinere, dar şi cele legate de asigurări vor fi suportate, de asemenea, de firma care l-a achiziţionat:

”Am reuşit acest lucru prin bunăvoinţa domnului Cătălin, de la Exclusive Car, care a fost alături de noi de la începutul sezonului trecut şi care a promis că, la promovare, va veni cu un autocar pe care-l va pune în serviciul echipei.

Comanda era făcută, urma să o valideze şi, în momentul în care a fost sigur de promovare, l-a şi achitat. Ambiţiile noastre sunt foarte mari.

Deocamdată, trebuie să ne concentrăm pe pregătirea echipei şi, după aceea, după ce vom finaliza transferurile vom stabili şi obiectivele”, a declarat Costel Lazăr, preşedintele Petrolului.

Noul autocar urmează să fie acum trimis la colantare, unde urmează să fie aplicate simbolurile clubului din Ploieşti.

Modelul de autocar folosit de Petrolul a fost utilizat şi de Bayern Munchen. În prezent, campioana Germaniei foloseşte următorul model de autocar lansat de compania MAN, care este şi sponsor al echipei bavareze.

Vechiul autocar al Petrolului va rămâne în cadrul clubului şi de el se vor folosi acum echipele de copii şi juniori.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: petrolul 

viewscnt
Articole similare