Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Alex Chipciu s-a transferat la U Cluj. Detaliile mutării

OFICIAL | Alex Chipciu s-a transferat la U Cluj. Detaliile mutăriigalerie foto

CFR Cluj

Comentarii

Alex Chipciu s-a transferat la Universitatea Cluj, mare rivală a lui CFR Cluj.

UPDATE: Cele două cluburi au confirmat oficial mutarea.

Clubul nostru a bătut palma cu Alex Chipciu (33 de ani), unul dintre cei mai titraţi jucători români ai ultimului deceniu, având în palmares şase titluri de campion al României şi un titlu în Belgia, alături de Anderlecht”, se araă în mesajul postat de U Cluj.


Alex Chipciu nu mai intra în planurile lui Dan Petrescu, astfel că mijlocaşul în vârstă de 33 de ani a fost nevoit să-şi caute echipe.

În cazul în care nu şi-ar fi găsit un alt angajament, Chipciu urma să fie trimis la echipa secundă, aşa cum Cristi Balaj a anunţat la Orange Sport.

Alex Chipciu s-a transferat la U Cluj

Fostul internaţional român a fost în discuţii cu mai multe echipe şi una dintre oferte a venit de la Universitatea Cluj. Fanii ”şepcilor roşii” n-au primit însă prea bine vestea unui astfel de transfer.

Transferul lui Alex Chipciu a fost contestat de o parte dintre suporteri, având în vedere că el a jucat pentru rivala CFR Cluj. Până la urmă, şefii lui U Cluj şi jucătorul au ajuns la un acord şi Chipciu ar urma să fie prezentat oficial în această seară.

Alex Chipciu mai avea un an de contract cu CFR Cluj şi, potrivit sport.ro, a vrut iniţial să primească toţi banii de la CFR Cluj, pentru a semna rezilierea, adică 252.000 de euro.

Însă, după negocieri, jucătorul în vârstă de 33 de ani a fost de acord să primească o sumă mai mică.

Cristi Balaj, preşedintele lui CFR Cluj, anunţase încă de acum două zile, la Orange Sport, că Alex Chipciu urmează să plece de la CFR Cluj:

"Chipciu, vom vedea. Există o soluţie în acest moment. Intenţia este comună, şi el, şi clubul CFR s-au înţeles pentru reziliere.

Este un jucător mult peste media campionatului, cu siguranţă va face faţă unde va merge", a spus Cristi Balaj, la Orange Sport, în urmă cu două zile.

Revenită în Liga 1, Universitatea Cluj îşi întăreşte lotul pentru a face faţă în Liga 1. Până acum, ”şepcile roşii” i-au mai transferat pe Baravykas (UTA), Ov. Bic (U Craiova), Briceag (FC Voluntari), Ad. Bălan (Rapid), Piţian (Chindia) şi Florin Purece (Farul).

Afla mai multe despre: u cluj 

viewscnt
Articole similare