Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alex Chipciu, aproape de a semna cu noua echipă! Jucătorul CFR-ului are două opţiuni. Pe care o va alege?

Alex Chipciu, aproape de a semna cu noua echipă! Jucătorul CFR-ului are două opţiuni. Pe care o va alege?

CFR Cluj

Comentarii

Alex Chipciu a ajuns la un acord cu CFR Cluj pentru despărţire şi urmează să semneze cu o nouă echipă din Liga 1. Două formaţii de tradiţie se luptă pentru serviciile celui mai bine plătit jucător din Liga 1, dar una dintre acestea are un avantaj.

Alex Chipciu a fost transferat de CFR Cluj la cererea lui Dan Petrescu şi a fost de acord să îi înmâneze fostului jucător de la FCSB cel mai mare salariu din Liga 1.

Iniţial om de bază în Gruia, fotbalistul cu 46 de apariţii în tricoul echipei naţionale nu s-a putut impune în primul 11 al lui Petrescu şi şi-a pierdut gradual locul de titular.

În ultima stagiune, Chipciu a primit şanse mai des din partea lui Marius Şumudică decât din partea ”Burscului”, iar la finalul sezonului a fost informat că trebuie să îşi facă bagajul.

Cu o leafă de 40.000 de euro pe lună, suma încasată de Chipciu nu se justifică prin puţinele minute jucate, astfel că s-a decis ca acesta să fie împins să plece.

Pentru fostul jucător de la FCSB au apărut două variante: U Cluj şi FC Argeş, două echipe de tradiţie din Liga 1, cu baze mari de fani.

Cristi Balaj a confirmat deja că cele două părţi au ajuns la un acord pentru reziliere, astfel că tot ce mai rămâne este ca fotbalistul că îşi aleagă noua echipă.

Alex Chipciu, aproape de a semna cu noua echipă

"Chipciu, vom vedea. Există o soluţie în acest moment. Intenţia este comună, şi el, şi clubul CFR s-au înţeles pentru reziliere.

Este un jucător mult peste media campionatului, cu siguranţă va face faţă unde va merge", a spus Cristi Balaj, la Orange Sport.

Una dintre acestea are un mare avantaj faţă de cealaltă: Chipciu s-a stabilit la Cluj cu familia sa şi nu ar dori să îşi pună cele patru fiice să se mute din oraşul în care se simt aşa de bine.

Această informaţie este confirmată şi de Gsp, care punctează că majoritatea fanilor ardeleni nu ar avea vreo problemă cu transferul dintre rivale.

Două sezoane şi jumătate a petrecut Chipciu la Cluj, în care a ridicat trei titluri de campion al României, la fel de multe cât cucerise şi cu FCSB.

Afla mai multe despre: alex chipciu 

viewscnt
Articole similare