Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce spune Alex Paşcanu despre plecarea de la Ponferradina după ce a fost desemnat cel mai bun tânăr jucător din LaLiga 2: ”O să tot repet”

Ce spune Alex Paşcanu despre plecarea de la Ponferradina după ce a fost desemnat cel mai bun tânăr jucător din LaLiga 2: ”O să tot repet”

Stranieri

Comentarii

După aventura ratată de la CFR Cluj, Alex Paşcanu (23 de ani) şi-a găsit o nouă casă la Ponferradina şi a fost desemnat cel mai bun tânăr jucător din LaLiga 2 la finalul acestui sezon. În urma acestei performanţe, românul a fost întrebat dacă ia în calcul plecarea din Segunda Division.

Crescut în academia lui Leicester City, lui Alex Paşcanu i se anunţa un viitor promiţător încă din timpul junioratului.

La 21 de ani, fostul internaţional român de tineret era achiziţionat de CFR Cluj de la fosta campioană a Angliei, dar acesta nu avea să se impună în Gruia.

După doar jumătate de sezon, campioana l-a împrumutat de CFR, înainte de a îl trimite temporar şi la Ponferradina, echipă care s-a decis să îl achiziţioneze.

În sezonul de abia încheiat, Paşcanu a fost om de bază în LaLiga2 şi a fost desemnat cel mai bun tânăr jucător din al doilea eşalon spaniol.

Performanţa reuşită l-a propulsat în atenţia echipelor din prima ligă iberică, dar, întrebat despre un transfer, Paşcanu a afirmat că este fericit la Ponferradina.

Fundaşul român a punctat că are contract până în 2025, dar nu a exclus posibilitatea de a pleca deja, în cazul în care apare o ofertă importantă.

Ce spune Alex Paşcanu despre plecarea de la Ponferradina

Mă simt foarte bine la Ponferradina, o să o tot repet pentru că e adevărul. Am contract până în 2025, dar dacă vor fi oferte foarte bune atât pentru club, cât şi pentru mine, vom vedea, ne vom aşeza împreună şi vom analiza.

Preşedintele clubului e un om extraordinar şi foarte corect. Va veni cred şi momentul să joc în La Liga, dar toate la timpul lor.

Am îmbrăcat tricoul României de la nivel U17 până aici, când aştept să şi debutez la nivel de seniori. Cred că am făcut paşii din cariera mea cu atenţie şi răbdare.

Am confirmat deja în Segunda Division, vom vedea ce înseamnă noul sezon pentru mine la nivel de club.

Simt, sincer, că am crescut foarte mult în joc, pentru că am învăţat multe şi am căpătat constanţă.

Sunt sigur că pot să ajut echipa naţională şi voi fi mai mult decât bucuros atunci când se va decide că e nevoie de ajutorul meu”, a declarat Alex Paşcanu, pentru Playsport.

Afla mai multe despre: alex paşcanu 

viewscnt
Articole similare