Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă un jucător a plecat de la CFR Cluj. A semnat deja cu o altă echipă din Liga 1: ”Este un mediu propice pentru a face performanţă”

Încă un jucător a plecat de la CFR Cluj. A semnat deja cu o altă echipă din Liga 1: ”Este un mediu propice pentru a face performanţă”

Superliga

Comentarii

CFR Cluj s-a despărţit de încă un jucător în această vară. Acesta a semnat deja cu o altă echipă din Liga 1.

Lotul lui CFR Cluj trece printr-o perioadă de transformare, deşi jucătorii lui Dan Petrescu au reuşit să câştige un nou titlu în Liga 1.

Unul dintre obiectivele conducerii este să scape de jucătorii pe care Dan Petrescu nu se mai bazează şi până acum au plecat mai mulţi jucători, mai ales dintre cei cu salarii mari.

Încă o plecare de la CFR Cluj. Ce echipă din Liga 1 l-a transferat

Printre cei care au plecat de la CFR Cluj în această vară este Daniel Paraschiv. Atacantul în vârstă de 23 de ani a tot fost împrumutat, însă în această vară campioana României l-a lăsat liber de contract.

Daniel Paraschiv a semnat deja cu o altă echipă din Liga 1, nou-promovata FC Heramnnstadt, unde a jucat şi în a doua parte a sezonului care s-a încheiat.

Într-un interviu pentru site-ul oficial al clubului, Daniel Paraschiv a declarat că transferul la FC Hermannstadt a fost cea mai bună soluţie pentru el, deoarece cunoaşte condiţiile şi poate creşte în continuare:

”Am avut parte de continuitate aici. M-am bucurat de încrederea staff-ului, de încrederea colegilor mei... sau cel puţin aşa cred (n.r. râde). Este un mediu propice pentru a face performanţă, mai ales pentru jucătorii tineri.

Sper să creştem în evoluţii de la meci la meci, să oferim o replică bună tuturor adversarelor noaste şi să arătăm că, deşi unii privesc nou-promovatele ca victime sigure, să arătăm că nu este cazul şi să prindem un loc bun în clasament”, a declarat Daniel Paraschiv pentru site-ul oficial al lui FC Hermannstadt.

În vârstă de 23 de ani, Daniel Paraschiv a fost transferat în vara trecută de CFR Cluj, de la Viitorul Târgu Jiu, o mutare surprinzătoare. El însă n-a fost oprit în lot şi a fost mai întâi împrumutat la FC Voluntari şi apoi, în partea a doua a campionatului, la FC Hermannstadt.

Pentru FC Hermannstadt, Daniel Paraschiv a adunat 12 prezenţe, timp în care a marcat de 6 ori. Paraschiv este primul transfer reuşit în această vară de sibieni.

Afla mai multe despre: daniel paraschiv 

viewscnt
Articole similare