Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză uriaşă în fotbalul european. Gareth Bale semnează cu o echipă din liga secundă engleză

Surpriză uriaşă în fotbalul european. Gareth Bale semnează cu o echipă din liga secundă englezăgalerie foto
Comentarii

Atacantul galez Gareth Bale, aflat la final de contract cu Real Madrid, ar fi tentat de o revenire în ţara sa, după ce reprezentanţii jucătorului au confirmat pentru BBC Wales că au discutat cu clubul Cardiff City FC, care evoluează în Championship (divizia a doua engleză).

După nouă sezoane în Spania, jucătorul în vârstă de 32 de ani, care a jucat un rol cheie în calificarea naţionalei sale la Cupa Mondială de fotbal din Qatar, ar fi pregătit să revină în oraşul natal.

Mai multe variante pentru continuarea carierei sale au fost vehiculate în ultima perioadă, între MLS (SUA), Tottenham sau Newcastle, dar agenţii săi au declarat pentru BBC Wales că sunt în negocieri cu preşedintele "Bluebirds", Mehmet Dalman.

Câştigător de cinci ori al Ligii Campionilor, Bale a explicat deja că nu se opune unui transfer la o echipă mai modestă.

"Nu ştiu dacă nivelul de joc face o asemenea diferenţă. Un meci de fotbal rămâne un meci de fotbal. Am nevoie de timp să reflectez la ce este mai bine pentru mine, pentru familia mea, copiii mei şi sper că vom găsi soluţia potrivită", a spus Bale.

Un transfer la Cardiff ar implica un enorm sacrificiu financiar în raport cu cei 700.000 de euro pe săptămână pe care îi încasa la Real Madrid, dar agentul său, Jonathan Barnett, a afirmat că "ce va face Gareth nu va fi legat de bani".

Bale a fost prezent, miercuri, la centrul de antrenament al echipei Cardiff City.

Afla mai multe despre: bale 

viewscnt
Articole similare