Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mirel Rădoi, la un pas de a prelua o echipă din Liga 1! Ce formaţie l-a ofertat pe fostul selecţioner

Mirel Rădoi, la un pas de a prelua o echipă din Liga 1! Ce formaţie l-a ofertat pe fostul selecţioner

Superliga

Comentarii

Mirel Rădoi este liber de contract de la finalul lunii noiembrie, în urma despărţirii de echipa naţională, şi se pregăteşte pentru revenirea pe banca tehnică. Înaintea noului sezon din Liga 1, fostul selecţioner al României a fost ofertat o formaţie din campionatul nostru.

La finalul anului trecut, România a ratat dramatic calificarea la barajul pentru Campionatul Mondial, în urma unei remize, scor 0-0, cu Islanda, la Bucureşti.

În urma încheierii campaniei de calificări, Mirel Rădoi a decis să refuze oferte de prelungire a contractului primită din partea FRF şi să părăsească echipa naţională.

Înţelegerea fostului selecţioner a expirat pe 1 decembrie, iar acesta este liber de contract încă de atunci, deşi a recunoscut recent că şi-ar dori să revină pe banca tehnică, în Liga 1.

S-a tot vorbit despre variantele Universitatea Craiova şi FC Botoşani, ambele luând decizia de a îşi înlocui antrenorii înaintea noului sezon.

Însă, Laszlo Balint a ajuns în Bănie, iar Mihai Teja a fost instalat la echipa lui Valeriu Iftime, astfel că fostul selecţioner al României şi-a continuat căutările.

Conform Fanatik, Mirel Rădoi ar fi primit recent o altă ofertă din Liga 1, din partea lui FC U Craiova, echipă care l-a prezentat joi pe noul său antrenor, Marius Croitoru.

Mirel Rădoi, la un pas de a prelua o echipă din Liga 1

Negocierile cu fostul antrenor de la Botoşani se intinseseră pe săptămâni bune, perioadă în care familia Mititelu l-a contactat şi pe Mirel Rădoi.

Însă, fostul selecţioner a decis să nu dea curs nici celei de a doua ofertă primită din Bănie şi să aştepte în schimb o altă oportunitate.

Sursa citată susţine că Rădoi ar putea fi dornic să aştepte ca Edi Iordănescu să părăsească echipa naţională pentru a putea reveni pe fostul său post.

Însă, tânărul antrenor declarase în trecut că este mai interesat de postul de tehnician la nivel de club, întrucât are mai mult timp pentru a lucra cu jucătorii săi.

Aşadar, cel mai probabil, Mirel Rădoi este în aşteptarea unui proiect ambiţios, în cadrul căruia să nu fie presat de timp, la fel cum ar fi fost la oricare dintre cele două Craiove.

Afla mai multe despre: mirel rădoi 

viewscnt
Articole similare