Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Presa scoţiană anunţă că Rangers i-a găsit înlocuitor lui Ianis Hagi! Ce se va întâmpla cu fotbalistul român

Presa scoţiană anunţă că Rangers i-a găsit înlocuitor lui Ianis Hagi! Ce se va întâmpla cu fotbalistul român

Stranieri

Comentarii

La începutul acestui an, Ianis Hagi suferea o accidentare gravă la genunchi, care avea să îl ţină în afara terenului pentru tot restul sezonului. ”Tricolorul” a avut nevoie de operaţie şi ar trebui să revină pe gazon în sezonul viitor.

La începutu acestui an, Ianis Hagi a suferi o accidentare gravă la genunchi, din cauza căreia a fost nevoit să se opereze şi să stea pe bară pentru restul sezonului.

Cât Rangers îşi juca şansele în finala Europa League, ”tricolorul” a fost ”condamnat” să privească de pe margine cum coechipierii săi scăpau printre degete un prim trofeu european după 50 de ani.

Odată cu accidentarea sa, echipa din Glasgow în împrumutase pe Amad Diallo, de la Manchester United, pentru a suplini absenţa lui Ianis Hagi.

Între timp, tânărul jucător ivorian s-a întors pe Old Trafford, dar internaţionalul român nu a revenit încă pe gazon, motiv pentru care Rangers caută metode de a îl înlocui pe acesta, cel puţin temporar.

Presa scoţiană anunţă că echipa pregătită de Giovanni van Bronckhorst i-a găsit deja înlocuitor lui Ianis Hagi, un jucător dorit de Manchester City şi Newcastle.

Alex Lowry (19 ani) este un fotbalist scoţian crescut în academia lui Rangers, care ”ameninţă” că poate face pasul la prima echipă de mai mulţi ani.

Presa scoţiană anunţă că Rangers i-a găsit înlocuitor lui Ianis Hagi

Scoţienii notează că acesta poate profita de absenţa lui Hagi, fiind un jucător de profil asemănător cu internaţionalul român.

Rangers le-ar fi întrecut pe Newcastle şi Manchester City pentru a îşi asigura semnătura lui Alex Lowry şi este de aşteptat ca acesta să primească şansa să îşi continue dezvoltarea.

Cât Ianis Hagi îşi revinde din accidentare, este oportunitatea perfectă de a îl integra pe junior în prima echipă şi de a îl vedea, să sperăm, cum prosperă”, au notat jurnaliştii britanici.

Aşadar, Lowry poate avea şansa de a suplini absenţa lui Ianis Hagi cât acesta îşi revine după cumplita accidentare suferită, dar este de aşteptat ca românul să îşi recapete locul când se întoarce.

În cei doi ani şi jumătate petrecuţi la club, Hagi a însumat 85 de apariţii în tricoul lui Rangers, în care a marcat 15 goluri şi a livrat 21 de pase decisive.

Afla mai multe despre: ianis hagi 

viewscnt
Articole similare