Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Transferul carierei pentru Ianis Hagi. Un club de mare tradiţie din Europa a făcut o ofertă uriaşă pentru fotbalistul român

BREAKING | Transferul carierei pentru Ianis Hagi. Un club de mare tradiţie din Europa a făcut o ofertă uriaşă pentru fotbalistul român

Stranieri

Comentarii

Ianis Hagi s-a accidentat la începutul acestui an şi a ratat finalul de sezon la Rangers, fiind indisponibil pentru finala Europa Laegue, pierdut de scoţieni la loviturile de departajare. În ciuda absenţei de durată, ”tricolorul” nu duce lipsă de oferte.

În luna ianuarie, Ianis Hagi a primit o lovitură grea, după ce a suferit o accidentare gravă la genunchi, pentru care a avut nevoie de operaţie.

Aşadar, internaţionalul român a ratat întreaga a doua jumătate a sezonului, inclusiv finala Europa League, pierdută de coechipierii săi la loviturile de departajare.

După ce cucerise titlul sezonul trecut, Rangers nu a mai reuşit aceeaşi performanţă şi în actuala stagiune, rivala Celtic reuşind să câştige campionatul în 2022.

Aşadar, trupa de pe Ibrox vrea să revină în fruntea Premier League-ului scoţian în sezonul viitor, dar şi-ar putea propune acest obiectiv fără Ianis Hagi în echipă.

Conform sport.ro, Galatasaray ar insista pentru transferul fiului ”Regelui” şi ar fi făcut o ofertă de şapte milioane de euro pentru a îl aduce la Istanbul.

Ianis Hagi, dorit insistent de fosta echipă a tatălui său

Gică Hagi este unul dintre cei mai emblematici jucători din istoria formaţiei din Turcia, iar başkanii de la Galata au mari speranţe că Ianis poate călca pe urmele tatălui.

Sursa citată susţine că şefii lui Rangers au refuzat propunerea primită, deşi cei de la Galatasaray ar putea continua să ”liciteze” pentru fotbalistul român.

În trecut, şi Roma lui Jose Mourinho s-ar fi interesat de Ianis Hagi, însă problemele medicale au prevenit o revenire a românului în Italia.

Plecat la Genk în 2019, după un sezon de excepţie alături de Viitorul, Ianis Hagi nu s-a putut impune în Belgia şi a fost împrumutat la Rangers după doar şase luni.

”Prinţul” a impresionat la Glasgow, astfel că vicecampioana Scoţiei a activat clauza de cumpărare definitivă a lui Hagi, pentru 3,5 milioane de euro, cu 1,2 milioane mai puţin decât plătise Genk.

Ianis Hagi a însumat 85 de apariţii pe Ibrox, în care a marcat 15 goluri şi a oferit 21 de pase decisive.

În prezent, conform transfermarkt, internaţionalul român este cotat la şapte milioane de euro.

Înainte de transferul la Genk, Ianis Hagi mai avuse o aventură în Italia, la Fiorentina, care a eşuat însă şi s-a soldat cu o revenire la Viitorul.

Afla mai multe despre: ianis hagi 

viewscnt
Articole similare