Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Măsuri de securitate fără precedent la meciul Dinamo - U Cluj! Forţele de ordine iau în calcul posibilitatea ca fanii să încerce să incendieze stadionul

Măsuri de securitate fără precedent la meciul Dinamo - U Cluj! Forţele de ordine iau în calcul posibilitatea ca fanii să încerce să incendieze stadionul

Dinamo București

Comentarii

Dinamo se pregăteşte pentru un meci de <>, care va decide dacă echipa va mai evolua în primul eşalon sezonul viitor. Înaintea partidei cu U Cluj, forţele de ordine au fost nevoite să ia măsuri de securitate fără precedent.

Dinamo se află în faţa celui mai important meci din istoria sa, care va decide dacă formaţia din Ştefan cel Mare va retrograda pentru prima dată în cei 74 de ani de existenţă.

”Prietenii” de la U Cluj ar putea fi ”călăii” trupei pregătită de Dusan Uhrin, după ce s-au impus cu 2-0 în tur şi şi-au asigurat un avantaj semnificativ înaintea meciului de la Bucureşti.

Stadionul din Ştefan cel Mare va fi plin până la refuz, după ce absolut toate bilete disponibile s-au vândut, graţie speranţei suflării dinamoviste că echipa se mai poate salva.

Totuşi, fanii au ameninţat că dacă echipa chiar va ajunge în Liga 2, atunci se va lăsa cu scandal, inclusiv transmiţându-le jucătorilor ”B= Bătaie”.

Întrucât se aşteapta un meci foarte tensionat, jandarmii vor fi prezenţi în număr mare la meci, iar noi măsuri de securitate, fără precedent, au fost anunţate.

Măsuri de securitate fără precedent la meciul Dinamo - U Cluj

Conform Prosport, forţele de ordine iau în calcul posiblitatea ca, dacă retrogradează Dinamo, fanii echipei să dea foc la stadionul care oricum urmează să fie demolat.

Sursa citată susţine că 50 de pirotehnişti vor efectua o verificare amănunţită a arenei înaintea partidei, pentru a se asigura că scenarul ”apocaliptic” nu va avea loc.

Aproximativ 700 de jandarmi ar urma să fie prezenţi la meci pentru a păstra pacea, dar un lucru este sigur: dacă Dinamo ajunge în Liga 2, indiferent de forţele de ordine prezente, se va lăsa cu scandal.

Pe lângă verificarea care va fi efectuată de pirotehnişti, şi controalele de la intrarea în stadion ar avea să fie mult mai dure decât anterior.

În urma înfrângerii din tur, mai multe persoane din cadrul clubului şi-ar fi pierdut deja speranţa.

Trei fotbalişti ar fi deja aproape de a semna cu alte echipe, dar Dusan Uhrin ar fi dispus să continue pe bancă şi în cazul retrogradării.

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare