Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză în Liga 1! Investitori noi la o echipă de tradiţie: ”Sperăm să finalizăm negocierile cu succes”

Surpriză în Liga 1! Investitori noi la o echipă de tradiţie: ”Sperăm să finalizăm negocierile cu succes”

Fotbal intern

Comentarii

În urma preluării unui pachet important de acţiuni la Rapid de către Dan Şucu, noi investiţii sunt aşteptate în Liga 1, iar o altă echipă de tradiţie ar putea da lovitura. Un grup de investitori este interesat să preia formaţia şi a emis un comunicat pentru a îşi expune intenţiile.

Venirea lui Dan Şucu la Rapid pare să fi dat noi speranţe că fotbalul românesc se poate ridica din ruine, prin investiţii inteligente şi un plan de business serios.

Giuleştenii au rezolvat până acum patru mutări importante, fără să ”spargă banca” pentru vreuna dintre acestea, în timp ce au reuşit şi să se despartă de jucătorii care nu mai prindeau primul 11.

După Rapid, a venit acum rândul unei alte echipe de tradiţie din Liga 1 să dea lovitura, la scurt timp după ce negocierile pentru vânzarea clubului eşuaseră.

Un proiect ambiţios fusese anunţat la UTA în urmă cu mai bine de o lună, care se baza pe venirea a noi investitori la club.

Între timp, negocierile dintre cele două părţi picaseră, dar grupul de investitori format din Simion Apreutese, Catalin Juncan, Rudi Vizental şi Marius Grada a anunţat că a reluat discuţiile cu patronul echipei arădene.

Oamenii din spatele proiectului UTA - NextGen au dezvăluit că sunt decişi să preia clubul, clarificând şi câteva dintre acuzele care le-au fost aduse în ultima perioadă, prin intermediul unui comunicat de presă.

Surpriză în Liga 1! Investitori noi la o echipă de tradiţie

Suntem aici pentru negocieri!

Am luat act de revenirea domnului Alexandru Meszar (n.r. patronul UTA-ei) la negocieri şi, de această dată, sperăm să le finalizăm cu succes.

Ne bucurăm că domnul Meszar a decis să apeleze la asistenţă juridică, aşa cum noi am făcut-o încă de la început şi cum de altfel este firesc într-o astfel de tranzacţie.

În acest context, suntem gata să transmitem o „scrisoare de intenţie” casei de avocatură când aceasta va fi mandatată să poarte negocierile, răspunzând astfel dorinţei d-lui Meszar, exprimată în ultimul comunicat.

Referitor la afirmaţiile prin care suntem acuzaţi că nu am fi prezentat proiectul nostru UTA – NextGen, îi reamintim domnului Meszar că l-am discutat cu suficiente detalii la fiecare întâlnire, însă din comunicatul emis ieri rezultă că doar chestiunile financiare care implicau persoana dumnealui şi Clubul Atletico au fost de real interes pentru dânsul.

În ceea ce priveşte presiunile invocate, la care se pretinde că ar fi fost supuşi dl. Meszar şi angajaţii clubului, arătăm că noi am primit, la rândul nostru, ameninţări în spaţiul public şi privat.

Sunt lucruri cu care nu suntem obişnuiţi în mediul de business, dar care nu ne impresionează şi le tratăm ca pe nişte încercări inutile de intimidare.

Este greu de înţeles cum solicitările noastre de a primi răspunsuri concrete la aspecte discutate de câteva luni şi care priveau tocmai implementarea proiectului nostru în care îl doream implicat pe dl Meszar, pot fi considerate ca presiuni.

Nu putem fi de acord cu acuzele aduse suporterilor, în condiţiile în care fără implicarea, în primul rând a lor, Clubul nu era aici cu toate eforturile incontestabile ale actualei conduceri şi a autorităţilor.

Suporterii au fost, sunt şi vor fi, prin pasiunea şi devotamentul lor, pilonul de bază al acestui Club.

În final, dorim să vă asigurăm pe toţi că suntem încă aici, cu aceeaşi dorinţă şi disponibilitatea de a ne implica financiar şi administrativ în Clubul pe care-l iubim.

Pentru noi doar UTA contează!

Simion Apreutese
Catalin Juncan
Rudi Vizental
Marius Grada
”, se arată în comunicatul emis de grupul de investitori.

Afla mai multe despre: uta arad 

viewscnt
Articole similare