Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Croitoru şi FC U Craiova, perechea ideală? Verdictul lui Andrei Vochin: ”Au apărut păreri care deconspiră o implicare la echipă” | EXCLUSIV

Marius Croitoru şi FC U Craiova, perechea ideală? Verdictul lui Andrei Vochin: ”Au apărut păreri care deconspiră o implicare la echipă” | EXCLUSIV

FC U Craiova

Comentarii

Joi, Marius Croitoru (41 de ani) a fost anunţat oficial ca noul antrenor al lui FC U Craiova, după săptămâni intense de negocieri. Invitat în studioul Orange Sport, Andrei Vochin, consilierul lui Răzvan Burleanu, a analizat venirea fostului tehnician de la FC Botoşani în Bănie.

Joi, Marius Croitoru a semnat oficial cu FC U Craiova şi a preluat echipa căreia i-a fost ”promis” încă din decembrie 2021.

Obiectivul fostului antrenor de la FC Botoşani este clar: acesta trebuie să prindă play-off-ul sau riscă să rămână de îndată fără post.

În ultima stagiune, FC U Craiova a schimbat nu mai puţin de patru antrenori, Adi Mutu, Flavius Stoican, Eugen Trică şi Nicolo Napoli, şi s-a zvonit că familia Mititelu s-a ”băgat” peste aceştia.

Invitat în studioul Orange Sport, Andrei Vochin a analizat dacă această ”implicare” l-ar putea afecta pe Croitoru şi preveni din a îşi face treaba.

Consilierul lui Răzvan Burleanu a speculat există posibilitatea ca nici la Botoşani să nu fi fost o situaţie incredibil de diferită, motiv pentru care acesta ar putea face faţă cu brio la Craiova.

În plus, Vochin a enumerat aptitudinea lui Marius Croitoru pentru a aduce jucători pe gratis şi a îi vinde pe sume importante ca unul dintre posibilele motive pentru care a fost adus în Bănie.

Marius Croitoru şi FC U Craiova, o pereche ideală?

Antrenor secund, trebuie cercetat cine e principal. Dificil, are singurul avanataj că şi-a făcut mâna cu domnul Iftime în ultimii ani.

În ultimul an, în spaţiul public sunt anumite păreri care deconspiră o oarecare implicare (n.r. la echipă), sper să nu fi fost aşa, altfel domnul fără licenţă l-a ajutat pe domnul Ifitme să încaseze nişte bani.

Are această aptitudine de a aduce jucători. Vom vedea, am auzit tot felul de interviuri, că ei nu acceptă, dar toţi care trec pe la FCSB... ne-a declarat şi patronul, şi MM, cred că într-un fel sau altul şi Croitoru e obişnuit cu un anumit tip de practică.

Până la urmă, ce s-a întâmplat la Craiova sezonul acesta, când au fost mai mulţi antrenori, cel care a făcut o echipă a fost Napoli.

Mă gândesc că şi Napoli a lucrat în aceiaşi termeni cu Mititelu. Nu sunt lucruri de înţeles (n.r. de ce nu şi-a prelungit Napoli contractul).

Poate se gândesc că, pentru că nu au avut niciun jucător gata de vânzare, dacă îl aduci pe Croitoru, te ajută şi financiar.

Poate că aici e un alt plan de bătaie, poate ia mai mulţi bani ca la Botoşani, poate, ca antrenor, se gândeşte şi la infrastructură, pentru că cei de la Craiova au facut o bază, iar cei de la Botoşani sunt in uermă. E o problemă, s-a pus căruţa înaintea cailor”, a declarat Andrei Vochin, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: marius croitoru 

viewscnt
Articole similare