Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Flavius Stoican a fost demis de FC U Craiova! Cine i-a luat locul tehnicianului ce a stat doar patru meciuri pe banca oltenilor

OFICIAL | Flavius Stoican a fost demis de FC U Craiova! Cine i-a luat locul tehnicianului ce a stat doar patru meciuri pe banca oltenilor

FC U Craiova

Comentarii

Flavius Stoican a fost demis de FC U Craiova, după ce a ieşit din cuvântul lui Adrian Mititelu şi nu a folosit ce jucători îşi dorea patronul la meciul din cupă împotriva lui Sepsi.

UPDATE: Flavius Stoican a fost demis oficial de FC U Craiova! Formaţia olteană a emis un comunicat pe site-ul oficial prin care confirma despărţirea de tehnician şi numirea lui Bobi Verdeş ca interimar.

Clubul U Craiova 1948 şi Flavius Stoican au hotărât de comun acord rezilierea contractului. Bobi Verdeş va fi antrenor principal interimar”, se arată în mesajul postat de FC U.


Ştirea iniţială: Flavius Stoican a fost adus pe banca lui FC U Craiova după demiterea lui Adi Mutu. Pe şase octombrie a preluat fostul tehnician al lui Dinamo conducerea formaţiei oltene.

După doar patru meciuri, antrenorul de 44 de ani este la un pas de a fi demis, anunţă gsp.ro. Motivul pentru care conducerea doreşte să ”scape” de acesta este unul halucinant.

Şoc la FC U Craiova! Stoican ar putea fi demis după doar patru partide pe bancă

Deşi se află în închisoare, Adrian Mititelu continuă să conducă echipa din Bănie, prin ”marioneta” care este fiul său. Cei doi i-au transmis lui Stoican, la meciul din cupă, să folosească anumiţi jucători, dar acesta nu a fost de acord.

Refuzul tehnicianului l-a înfuriat pe Mititelu sr., care vrea să îl demită pe Stoican pentru insubordonare. Confrom sursei citate, o şedinţă va avea loc la sediul oltenilor miercuri, în urma căreia este foarte probabil să fie o schimbare pe banca lui FC U.

Băgatul la echipă peste antrenor nu este nimic nou pentru familia Mititelu însă. Nicolo Napoli şi Adi Mutu au trecut prin aceleaşi probleme în perioada petrecută în Bănie.

După venirea pe bancă, Adrian Mititelu a încercat să îi impună ”Briliantului” să folosească un sistem cu trei fundaşi, asemenea celor folosite la Euro 2020, dar şi de Mutu, cu selecţionata U21, la Europeanul de juniori din acelaşi an.

Mutu a refuzat şi a fost demis într-un final, oficial din lipsa rezultatelor, deşi şi divergenţele cu conducerea şi-au spus cuvântul. Acum, Flavius Stoican este aproape de a avea aceeaşi soartă.

Dacă demiterea ”Briliantului”, după patru luni, a părut rapidă, succesorul său ar putea ”zbura” din Bănie după nici măcar o lună. Doar o victorie a însumat Stoican până acum la FC U, în campionat, împotriva lui Gaz Metan.

Oltenii au fost înfrânţi de UTA, în campionat, şi de Sepsi, în cupă, în această perioadă, în timp ce ultimul meci condus de Stoican, împotriva Rapidului, s-a încheiat 0-0.

În cariera sa, Flavius Stoican le-a mai pregătit pe Dinamo 2, Chindia, CS Mioveni, Dinamo, FC Voluntari, Zimbru Chişinău, Pandurii, Poli Iaşi şi Petrolul. Înainte de a veni în Bănie, tehncianul de 44 de ani era liber de contract după despărţirea de Viitorul Pandurii Tg. Jiu.

Afla mai multe despre: fc u craiovaflavius stoican demitere stoicanadrian mititelu 

viewscnt
Articole similare