Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Croitoru anunţă transferuri după venirea la FC U Craiova: ”Obiectivul este clar, acela de a merge în play-off”

Marius Croitoru anunţă transferuri după venirea la FC U Craiova: ”Obiectivul este clar, acela de a merge în play-off”

FC U Craiova

Comentarii

Marius Croitoru a fost confirmat oficial ca noul antrenor al lui FC U Craiova, joi, după negocieri intense cu formaţia olteană. În primul interviu după venirea la club, tehnicianul a anunţat că plnănuieşte transferuri şi a dezvăluit care sunt obiectivele echipei.

Marius Croitoru a fost confirmat oficial, joi, ca noul antrenor al lui FC U Craiova, oltenii anunţând şi primul transfer al verii în aceeaşi zi, un fotbalist suspendat pentru blat.

Noul tehnician al echipei din Bănie a fost prezentat oficial de noua formaţie şi a oferit un prim interviu după semnarea contractului.

Fostul antrenor de la Botoşani a discutat despre felul în care au decurs negocierile, obiectivele echipei şi programul formaţiei în viiitorul apropiat şi a anunţat că mai pune la cale mai multe transferuri.

Marius Croitoru anunţă transferuri după venirea la FC U Craiova

Sunt cu gânduri bune, cu gânduri de play-off, acum rămâne să reuşim. Obiectivul este clar, acela de a merge în play-off.

Nu este ceva imposibil. Eu zic că avem lot şi avem toate premizele de a merge în primele şase. Vor mai veni şi jucători.

Negocierile au fost cum sunt negocierile, unul mai pune, unul mai lasă, unul mai vrea ceva, altul vrea altceva.

Sunt negocieri şi de asta au durat atât de mult. Important este că am ajuns. S-a pierdut puţin timp, dar încercăm să recuperăm cât putem.

Dacă sunt la Craiova, înseamnă că nu am negociat şi cu alte echipe. Azi avem antrenament, mâine antrenament, după care plecăm în Austria, unde vom avea două săptămâni de pregătire, plus un amical.

Apoi ne întoarcem la meciurile din România. Deocamdată nu am avut niciun contact cu jucătorii şi cu galeria, dar cred că lumea ştie ce am făcut de când sunt antrenor şi nu cred că aş avea de ce să nu fiu primit bine.

Am reuşit lucruri bune la o FC Botoşani şi e normal să reuşesc şi aici. Nu m-a surprins interesul Craiovei. Craiova este o echipă bună şi este normal să îşi dorească un antrenor bun”, a declarat Marius Croitoru, în primul interviu după venirea la FC U Craiova.

Afla mai multe despre: marius croitoru 

viewscnt
Articole similare