adplus-dvertising
You are here:

OFICIAL | FC U Craiova are un nou antrenor! Oltenii au anunţat mutarea: ”Multă baftă!”. Pe ce perioadă a semnat

OFICIAL | FC U Craiova are un nou antrenor! Oltenii au anunţat mutarea: ”Multă baftă!”. Pe ce perioadă a semnatgalerie foto

Fotbal intern

Comentarii

După ce şi-a încheiat mandatul pe banca lui FC Botoşani, Marius Croitoru a fost curtat de mai multe echipe din Liga 1, dar niciuna nu s-a arătat mai interesată de serviciile sale decât FC U Craiova. Joi, oltenii au anunţat oficial că au ajuns la un acord cu noul antrenor.

Marius Croitoru a părăsit-o pe FC Botoşani la finalul acestui sezon, în urma celei mai dezamăgitoare stagiuni a moldovenilor din ultimii ani.

După ce părea favorită la play-off, Botoşani şi-a pierdut locul printre primele şase în ultima etapă, după ce a fost învinsă de FC Argeş.

S-a vorbit despre plecarea antrenorului încă de atunci, dar atât Croitoru, cât şi Valeriu Iftime afirmau că nu au motive să încheie colaborarea.

Totuşi, după încheierea sezonului, contractul tânărului antrenor a expirat, dar cele două părţi nu au putut ajunge la o înţelegere, astfel că moldovenii au rămas fără antrenor.

În paralele, aceeaşi situaţie avea loc şi la FC U Craiova:  familia Mititelu plănuia să îi prelungească înţelegerea lui Nicolo Napoli, dar au eşuat să ajungă la un acord.

Cei de la FC U Craiova au fost nevoiţi să se reorienteze şi au avut mare şansă că antrenorul pe care MM Stoica îl propunea oltenilor în urmă cu mai multe luni tocmai rămăsese liber de contract.

FC U Craiova are un nou antrenor

Şi când era director sportiv, tot Marius Croitoru alegea jucătorii. Sunt prieten cu Adrian Mititelu şi cu Adiţă Mititelu. Sunt oameni la care ţin foarte mult. Mi-am dorit foarte mult să aibă rezultate.

Echipa s-a orientat către jucători străini. Dar îi lipsea cineva precum Croitoru, care să poată să aleagă. Eu ştiu cam tot ce se întâmplă în fotbalul românesc.

Cei de la Craiova au salarii mult mai mari decât Botoşani. Au fond de salarii de 300.000 de euro lunar”, declara MM Stoica, în decembrie, pentru Orange Sport.

Aşadar, conducerea echipei oltene a luat imediat legătura cu unul dintre cei mai promiţători tehnicieni din Liga 1, iar, după negocieri care au durat câteva săptămâni, au reuşit să ajungă la un acord.

Joi, oltenii au anunţat oficial venirea lui Marius Croitoru pe banca echipei şi au dezvăluit că acesta a semnat un contract valabil pe două sezoane cu echipa familiei Mititelu.

Fotbal Club Universitatea 1948 şi antrenorul Marius Croitoru au ajuns la un acord pe o perioada contractuală de 2 ani de zile. Multă baftă, Marius!”, se arată în mesajul postat de FC U Craiova.

 

viewscnt
Articole similare