Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Final de drum pentru Alex Cicâldău la Galatasaray! Românul, pe lista neagră a noului antrenor. Ce echipă din Serie A insistă pentru transferul său

Final de drum pentru Alex Cicâldău la Galatasaray! Românul, pe lista neagră a noului antrenor. Ce echipă din Serie A insistă pentru transferul său

Stranieri

Comentarii

După doar un sezon petrecut la Istanbul, Alex Cicâldău (24 de ani) este aproape de finalul drumului la Galatasaray, odată cu venirea noului antrenor, Okan Buruk (48 de ani). Tehnicianul turc l-ar fi trecut pe ”tricolor” pe lista neagră, iar o formaţie din Serie A ar fi dispusă să îl transfere pe internaţionalul român.

Alex Cicâldău a fost adus la Galatasaray de Fatih Terim, de la Universitatea Craiova, în vara lui 2021, în schimbul sumei de 6,5 milioane de euro.

Adus ”la pachet” cu Olimpiu Moruţan, fotbalistul crescut de Gică Hagi a avut parte de un sezon mai bun decât conaţionalul său, dar ar fi deja aproape de plecare.

După plecarea lui Domenec Torrent, Galatasaray l-a instalat pe banca tehnică pe Okan Buruk, legendă a clubului şi fost coechipier cu Gică Hagi.

Conform presei din Turcia, imediat după semnare, noul tehnician ar fi luat decizia de a îl trece pe Alex Cicâldău pe lista neagră.

Prestaţiile neremarcabile reuşite de ”tricolor” în ultimul sezon nu l-au convins pe Buruk că se poate baza pe fostul jucător al Universităţii Craiova, iar acesta ar urma să părăsească echipa.

Jurnaliştii turci susţin că o echipă importantă din Serie A, Fiorentina, insistă pentru transferul internaţionalului român.

Final de drum pentru Alex Cicâldău la Galatasaray! Românul, pe lista neagră a noului antrenor

Okan Buruk vrea să înnoiască toată linia de mijloc. Alexandru Cicâldău, care a fost cumpărat cu mari aşteptări în sezonul trecut, nu este luat în calcul pentru primul '11'.

Okan Buruk şi directorul sportiv de la Galatasaray, Cenk Ergun, au anumite ţinte pentru a-l înlocui pe Alexandru Cicâldău. În mod special, Fiorentina este interesată de el”, notează jurnaliştii de la Akşam Spor.

În unicul sezon petrecut până acum la Istanbul, Alex Cicâldău a reuşit să însumeze patru goluri şi patru decisive în 39 de apariţii.

În prezent, fotbalistul cu 25 de meciuri în tricoul echipei naţionale este cotat la 7,5 milioane de euro de transfermarkt, astfel că Galata poate pretinde să obţină şi un profit de pe urma acestuia.

Pe lângă Fiorentina, Sampdoria se mai interesase de serviciile lui Alex Cicâldău, în timp ce şi un scouter de la Atletico Madrid l-ar fi urmărit pe fotbalistul de 24 de ani.

Afla mai multe despre: alex cicâldău 

viewscnt
Articole similare