Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Problema ridicată de Nicolae Dică după super-performanţa reuşită de David Popovici: ”Dacă nu câştiga la 200 de metri, nu ştiam de Mondial” | EXCLUSIV

Problema ridicată de Nicolae Dică după super-performanţa reuşită de David Popovici: ”Dacă nu câştiga la 200 de metri, nu ştiam de Mondial” | EXCLUSIV

Alte sporturi

Comentarii

David Popovici a reuşit o super-performanţă, nemaivăzută în ultimii 49 de ani, la Campionatul Mondial de nataţie. Sportivul român, în vârstă de doar 17 ani, a reuşit să câştige aurul atât la proba de 200 de metri, cât şi la cea de 100 de metri.

David Popovici a reuşit o performanţă istorică la Campionatul Mondial de nataţie, după ce a devenit primul sportiv din ultimii 49 de ani care a cucerit aurul atât la 200 de metri, cât şi la 100 de metri.

Prima sa victorie nici nu a fost televizată în România, lucru care a fost criticat, discret, de Popovici în urma cuceririi celei de a doua medalie de la acest turneu/

Sincer, m-am bucurat că s-a terminat şi că am terminat concursul în stil. Ce pot să spun e că mă bucur că lumea m-a urmărit şi că, într-un final, s-a şi televizat acest concurs.

Sper că, fără să exagerez, milioane de români m-au urmărit şi că am reuşit să-i fac mândri”, spunea Popvici, pentru TVR, în urma triumfului de la 100 de metri.

Nicolae Dică este de acord cu tânărul campion român şi a afirmat că este dezamăgit că nu s-a vorbit despre acest Campionat Mondial înaintea triumfului lui Popovici.

Problema ridicată de Nicolae Dică după super-performanţa reuşită de David Popovici

Pentru mine e o dezamăgire că noi vedem acum despre el, pentru că înainte nu am văzut. Dacă el nu ajungea să câştige la 200 de metri, iar nu ştiam despre acest Campionat Mondial.

A ajuns să câştige şi la 100 de metri, bravo lui, felicitări! Este meritul doar al lui şi al antrenorilor şi staffului pe care îl are în acest moment, pentru că a muncit foarte mult pentru a ajunge la acest nivel.

Se vede, va deveni din ce în ce mai bun, Doamne ajută să reuşească să doboare toate recordurile, pentru că ar fi bine pentru România, cu sportul ne putem reprezenta şi noi, chiar dacă din ce în ce mai puţin.

Dar este bine că el a reuşit acest lucru şi mi s-a părut şi la interviurile pe care le-am văzut cu el... un tip foarte matur, cu capul pe umeri, liniştit, ştie ce vrea de la viaţă.

Bravo lui, e un om extraordinar, dar păcat că noi, românii, suntem doar atumnci când apare cineva.

Aşa s-a întâmplat şi cu Simona Halep, la fel. Dacă găsim copii care sunt de perspectivă, de ce să nu îi scoatem în faţă?”, a declarat Nicolae Dică, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: david popovici 

viewscnt
Articole similare