adplus-dvertising
You are here:

Prima reacţie a lui David Popovici după ce a ieşit campion mondial şi la 100 de metri! Mesajul transmis în română: ”Vă iubesc pe toţi!”

Prima reacţie a lui David Popovici după ce a ieşit campion mondial şi la 100 de metri! Mesajul transmis în română: ”Vă iubesc pe toţi!”

Alte sporturi

Comentarii

David Popovici (17 ani) a devenit, miercuri, campion mondial la nataţie, în proba de 100 de metri liber.

David Popovici a câştigat o nouă medalie de aur la Campionatele Mondiale de nataţie de la Budapesta. Românul este campion mondial şi la proba de 100 de metri liber, după ce a câştigat, acum două zile, aurul şi la proba de 200 de metri liber. A câştigat cursa cu timpul de 47.58.

Popovici este un adevărat "diamant" al sportului românesc. A întors al doilea la 50 de metri, a tras extraordinar pe a doua parte a cursei, însă şi la 75 metri se situa tot pe doi. Ultimii metri ai finalei au fost incredibili! A reuşit să-şi învingă adversarul. 

La finalul cursei, Popovici a oferit o primă reacţie. El a fost pus de jurnalistă să transmită un mesaj în limba română.

”Vă iubesc pe toţi!”

”Cred că sunt mai mândru de medalia pe care am câştigat-o la 200 de metri. Atunci când am câştigat, nu ştiam ce aş fi putut să fac mai bine. Acesta e doar începutul. Avem un drum foarte, foarte lung în faţa noastră. (Mesajul în română al lui David Popovici): ”Vă iubesc pe toţi şi mulţumesc pentru că m-aţi urmărit”, a spus David Popovici, la finalul meciului. 

viewscnt
Articole similare