Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul călduros pe care i l-a transmis Nadia Comăneci lui David Popovici, după un nou titlu mondial! ”Cu siguranţă ne vedem la Paris!” EXCLUSIV

Mesajul călduros pe care i l-a transmis Nadia Comăneci lui David Popovici, după un nou titlu mondial! ”Cu siguranţă ne vedem la Paris!” EXCLUSIV

Alte sporturi

Comentarii

David Popovici (17 ani) a devenit, miercuri, campion mondial la nataţie, în proba de 100 de metri liber.

David Popovici a câştigat o nouă medalie de aur la Campionatele Mondiale de nataţie de la Budapesta. Românul este campion mondial şi la proba de 100 de metri liber, după ce a câştigat, acum două zile, aurul şi la proba de 200 de metri liber. A câştigat cursa cu timpul de 47.58.

Popovici este un adevărat "diamant" al sportului românesc. A întors al doilea la 50 de metri, a tras extraordinar pe a doua parte a cursei, însă şi la 75 metri se situa tot pe doi. Ultimii metri ai finalei au fost incredibili! A reuşit să-şi învingă adversarul. 

După această performanţă, legendara Nadia Comăneci i-a transmis un mesaj călduros de felicitare tânărului sportiv care este legitimat la Dinamo.

”Cu siguranţă ne vedem la Paris!”

”Cu ani în urmă, am avut deosebita plăcere de a participa la premierea unui concurs de nataţie pentru juniori la Bucureşti. Câştigătorul nu a fost altul decât micuţul David Popovici. Felicitări, David! Ţie, antrenorilor, părinţilor şi federaţiei pentru rezultatele fabuloase la Campionatul Mondial de nataţie.

După ani de muncă, disciplină şi rezistenţă, este un merit al unei echipe întregi, care a fost şi este alături de tine. Succes în continuare, să fii o inspiraţie pentru generaţia de azi. Cu siguranţă ne vedem la Paris”, a spus Nadia Comăneci. 

                                                                                                                                               Autor: Răzvan Ionaşcu.

Afla mai multe despre: înot-nadia comăneci-david popovici 

viewscnt
Articole similare