Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alexandru Cicâldău, monitorizat de Atletico Madrid la meciul Barcelona - Galatasaray! Cine vine să-l vadă la meciul din Europa League

Alexandru Cicâldău, monitorizat de Atletico Madrid la meciul Barcelona - Galatasaray! Cine vine să-l vadă la meciul din Europa League

UEFA Europa League

Comentarii

Unul dintre scouterii lui Ateltico Madrid, Gudi Pozo, îl va urmări de pe Camp Nou pe mijlocaşul lui Galatasaray, Alexandru Cicâldău, anunţă presa din Spania.

Alexandru Cicâldău, monitorizat de Atletico Madrid

Publica spaniolă AS.com anunţă că Gudi Pozo, membru staff-ului tehnic al lui Atletico Madrid, va fi prezent la meciul rivalei Barcelona, care evoluează doar în Europa League, pentru prima manşă a dublei cu Galatasaray. 

Scouterul va avea misiunea de a lua referinţe despre doi jucători ai turcilor: Alexandru Cicâldău şi Kerem Akturkoglu. 

Dintre cei doi, Kerem Akturkoglu este cel care este urmărit de Atletico Madrid de o perioadă mai lungă, iar jucătorul turc de bandă este în echipa de start pentru meciul din această seară. 

Alexandru Cicâldău este doar rezervă, alături de Olimpiu Moruţan. 

Spaniolii de la AS amintsc că Galatasaray l-a transferat pe Alexandru Cicâldău de la Universitatea Craiova, în 2021, pentru şase milioane de euro şi a jucat în 34 de partide, în care a marcat de cinci ori şi a pasat decisiv de două ori. 

Internaţionalul român mai are contract cu echipa din Istanbul până în 2026. 

Barcelona - Galatasaray, de la ora 22:00, în optimile de finală ale Europa League

Aflată într-o revenire senzaţională de formă, Barcelona este considerată favorită certă în duelul cu turcii. La Galatasaray, Cicâldău şi Moruţan fac parte din lot.

Barcelona - Galatasaray poate fi urmărit în format live score pe Telekomsport.ro

 

Afla mai multe despre: alexandru cicaldauatletico madrid 

viewscnt
Articole similare