Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

După Comsin Moţi, un alt fost ”câine” se oferă: ”Da, m-aş duce la Dinamo în Liga 2, chiar dacă apar oferte mai bune” | EXCLUSIV

După Comsin Moţi, un alt fost ”câine” se oferă: ”Da, m-aş duce la Dinamo în Liga 2, chiar dacă apar oferte mai bune” | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

După retrogradarea istorică suferită la finalul sezonului de abia încheiat, Dinamo îşi face calculele pentru Liga 2 şi ţinteşte promovarea înapoi în primul eşalon din prima încercare. Însă, la momentul actual, lotul ”câinilor” poate fi clasat ca mai mult decât incomplet.

Odată cu retrogradarea în Liga 2, prima din istoria de 74 de ani a clubului, Dinamo a fost părăsită de mai toţi jucătorii care au făvut parte din lot pe finalul sezonului de abia încheiat.

La reunire, doar şapte jucători dintre cei care au evoluat constant pe parcursul ultimei stagiuni s-au prezentat: Eşanu, Radu, Patriche, Creţu, Rodriguez, Borduşanu şi Bani.

Lotul ”câinilor” la reunire:

  • Portari: Eşanu, Fara, Oncescu
  • Fundaşi: Amzăr, A. Radu, Demci, Dudea, Ehmann, Patriche, G. Creţu, Ţone, Giafer
  • Mijlocaşi: Rodriguez, Borduşanu, A. Florescu, Andreescu, Bani, Cl. Stan 
  • Atacanţi: Măgureanu, D. Dinu, Delciu, Borcea, Şutru

Aşadar, ”câinii” au mare nevoie de întăriri, dar au fost refuzaţi, până acum, de nu mai puţin de 12 jucători, a dezvăluit Cornel Ţălnar.

Din această cauză, Dinamo a ajuns să o roage pe Rapid să o ajute cu fotbalişti nedoriţi şi face eforturi să găsească jucători dispuşi să se rişte şi să vină în Ştefan cel Mare, pentru a obţine promovarea din prima încercare.

După Cosmin Moţi, un alt fost dinamovist îşi oferă serviciile

Foşti fotbalişti şi foste glorii din Ştefan cel Mare au început de asemenea să îşi ofere serviciile lui Dinamo: Cosmin Moţi a afirmat că ar reveni pe gazon, în Liga 4, pentru ”câini”, în timp ce un alt fost jucător s-a oferit să revină.

Bogdan Gavrilă, fotbalist în Ştefan cel Mare în perioada 2014-2016, care evoluează în prezent în Malta, la Sirens FC, a afirmat că ar fi dispus să revină şi să o ajute pe Dinamo în Liga 2.

Fiind dinamovist, da, m-aş duce la Dinamo în Liga 2, chiar dacă poate sunt oferte mai bune din alte părţi.  Dar trebuie să fie stabilitate ca să te poţi duce undeva, nu garanţii, dar să aibă un plan, o idee pentru sezonul care urmează.

De aia nici nu se încumetă mulţi să vina cu toate că trebuie să înceapă pregătirea. Nu ştiu ce o să fie acolo în afară de Zăvăleanu, nu mai e nimeni în club, şi fostele glorii care au venit acum, încearcă sa ajute cum pot ei”, a declarat Bogdan Gavrilă, pentru Orange Sport.

În prezent, fotbalistul cu 48 de apariţii în tricoul alb-roşu este cotat la 200.000 de euro de transfermarkt.

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare