Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo îi cere ajutor rivalei Rapid după ce a fost refuzată de 12 jucători! Adi Mutu a fost sunat de conducerea ”câinilor”: ce fotbalişti i-au fost solicitaţi

Dinamo îi cere ajutor rivalei Rapid după ce a fost refuzată de 12 jucători! Adi Mutu a fost sunat de conducerea ”câinilor”: ce fotbalişti i-au fost solicitaţi

Dinamo București

Comentarii

Dinamo trece prin clipe grele după retrogradarea în Liga 2 şi este în căutarea a noi jucători. Până acum, ”câinii” au fost refuzaţi de 12 fotbalişti, motiv pentru care au decis să le ceară ajutorul lui Adi Mutu şi rivalei Rapid.

Pentru prima dată în istoria de 74 de ani a clubului, Dinamo nu va evolua în Liga 1 în sezonul viitor, după ce a retrogradat, în urma barajului cu U Cluj.

”Câinii” au fost înfrânţi fără prea mari bătăi de cap de ardeleni şi urmează să evolueze, în cel mai bun caz, în Liga 2 în stagiunea care urmează.

Dusan Uhrin şi majoritatea jucătorilor au părăsit clubul, iar echipa din Ştefan cel Mare are dificultăţi în a aduce jucători, din pricina incertitudinii din jurul formaţiei.

Cornel Ţălnar a dezvăluit că nu mai puţin de 12 fotbalişti au refuzat-o deja pe Dinamo, susţinând că echipa se îndreaptă către o nouă retrogradare dacă nu se întăreşte.

Dinamo îi cere ajutor rivalei Rapid după ce a fost refuzată de 12 jucători!

Mulţi jucători au plecat. La ora actuală, situaţia este foarte, foarte dificilă din punct de vedere al lotului pe care îl avem.

Din 26 din jucători au mai rămas doi-trei, plus jucătorii tineri pe care îi avem în curte. Am încercat să cooptăm în lot mai mulţi jucători din prima ligă.

Vreo 12 ne-au refuzat pentru că n-au cu cine să discute. Până nu-şi dau seama ce se întâmplă la Dinamo, nu vor începe negocierile.

Până nu se va pune administratorul special, ca să ştim fiecare ce rol avem, e foarte, foarte greu să strângem nişte jucători.

Avem nevoie de cel puţin opt jucători din prima ligă cu care să ne batem la promovare. Dinamo ar putea rata promovarea numai din cauza ei.

Dacă ne uităm la echipele care sunt acum în Liga 2, nu există un contracandidat serios.

Dacă Dinamo nu strânge repede rândurile şi nu îşi formează un lot valoros, lucrurile vor fi destul de complicate.

Cu actualul lot, din păcate, avem şanse foarte mari să retrogradăm în Liga 3! Eu sunt corect cu fotbalul, nu merge cu jumătăţi de măsură.

Dacă lucrurile nu vor fi în regulă, ne facem de râs! Nu vrem să ajungem din rău în mai rău.

Trebuie să ne mişcăm, să găsim jucători care să formeze o echipă competitivă şi să promovăm în Liga 1″, a declarat Cornel Ţălnar, pentru Playsport.

Refuzată de 12 jucători, Dinamo le cere ajutorul acum lui Adi Mutu şi rivalei Rapid: conform Gsp, Cornel Ţălnar l-a contactat pe ”Briliant” în privinţa unor transferuri.

Sursa citată susţine că echipa din Ştefan cel Mare a ajuns să se roage de rivala din Giuleşti să îi trimită fotbaliştii de care nu are nevoie înaintea noului sezon.

Lotul lui Dinamo la reunire:

  • Portari: Eşanu, Fara, Oncescu 
  • Fundaşi: Amzăr, A. Radu, Demci, Dudea, Ehmann, Patriche, G. Creţu, Ţone, Giafer
  • Mijlocaşi: Rodriguez, Borduşanu, A. Florescu, Andreescu, Bani, Cl. Stan 
  • Atacanţi: Măgureanu, D. Dinu, Delciu, Borcea, Şutru

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare