Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revenire de senzaţie în Liga 1! Mario Rondon s-a înţeles cu o echipă importantă din campionatul nostru: ”Suntem bucuroşi că ni se alătură”

Revenire de senzaţie în Liga 1! Mario Rondon s-a înţeles cu o echipă importantă din campionatul nostru: ”Suntem bucuroşi că ni se alătură”

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

La un an după ce a părăsit-o pe CFR Cluj, Mario Rondon (36 de ani) urmează să revină în Liga 1, după ce s-a înţeles cu o echipă importantă din campionatul nostru. Directorul sportiv a anunţat mutarea, spunând că acesta se va alătura încă de vineri echipei.

Sosit la CFR Cluj în vara lui 2019, după ce impresionase la Gaz Metan Mediaş, Mario Rondon a fost unul dintre ”preferaţii” lui Dan Petrescu înaintea plecării ”Bursucului” din Gruia.

Chiar şi sub comanda lui Edi Iordănescu, fotbalistul cu 14 apariţiii pentru naţionala Venezuelei încă prindea primul 11, dar venirea lui Marius Şumudică a fost începutul sfârşitului pentru acesta.

Rondon s-a certat cu noul său antrenor şi a fost imediat dat afară, semnând cu Radomiak Radom, din prima ligă poloneză.

Odată revenit la club, Petrescu a vrut să îl aducă şi pe Mario Rondon înapoi, dar mutarea nu s-a mai efectuat, iar veteranul a continuat în Polonia.

Totuşi, un sezon în Ekstraklasa pare să îi fi fost de ajuns atacantului de 36 de ani, care urmează să revină în Liga 1 în această vară.

Attila Hadnagy a dezvăluit că Rondon va semna cu Sepsi, după ce a contactat echipa din Sfântu Gheorghe în privinţa unui transfer.

Mario Rondon s-a înţeles cu o echipă importantă din Liga 1

Directorul sportiv al covăsnenilor a punctat că fostul jucător al CFR-ului fusese dorit de Sepsi şi vara trecută, însă a preferat varianta Polonia atunci.

Suntem bucuroşi ca de azi ni se alătura şi atacantul Mario Rondon, pe care l-am vrut şi anul trecut, dar atunci el a ales să plece în Polonia.

Este un atacant cu mare experienţă, avem încredere în şi suntem siguri că ne va ajuta. A contat foarte mult că acum ne-a căutat el şi a vrut foarte mult să vina la noi.

Asta înseamnă că am devenit o echipa interesantă pentru mulţi jucatori, care vor să vină la noi pentru că suntem un club serios şi profesionist. 

Ne-am înţeles în 5 minute! A urcat în maşină si a venit din Polonia în cantonamentul nostru. Aici a demonstrat că a vrut mult să vină la noi”, a declarat Attila Hadnagy, pentru Gsp.

Afla mai multe despre: mario rondon 

viewscnt
Articole similare