Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriza verii? Revenirea preferatului lui Dan Petrescu la CFR Cluj, anunţată surprinzător! Are cale liberă spre transferul la campioana Ligii 1

Surpriza verii? Revenirea preferatului lui Dan Petrescu la CFR Cluj, anunţată surprinzător! Are cale liberă spre transferul la campioana Ligii 1

CFR Cluj

Comentarii

Antrenorul lui CFR Cluj, Dan Petrescu, pregăteşte noul sezon la nivelul lotului şi al pregătirii. Deja, conducerea a anunţat că vor exista mai multe plecări, dar şi transferuri. Presa din Polonia a oferit o informaţie surprinzătoare despre campioana României.

Fotbalistul preferat al lui Dan Petrescu, înapoi la CFR Cluj?

La revenirea la CFR Cluj, Dan Petrescu nu a mai găsit câţiva fotbalişti pe care s-a bazat în sezoanele precedente. De sub comanda lui Marius Şumudică au dispărut nume grele, precum Vinicius, plecat la FCSB, şi Mario Rondon, transferat în Polonia după un conflict cu fostul tehnician

Totuşi, presa poloneză anunţă o surpriză în privinţa atacantului din Venezuela. Radomiak, clubul la care a plecat din România, a hotărât să-i rezilieze contractul, chiar dacă vârful mai avea o înţelegere valabilă pe încă un an. 

Futbol.pl a descris situaţia jucătorului care s-a aflat în graţiile lui Dan Petrescu, iar sursa citată a susţinut că Mario Rondon s-ar putea întoarce la CFR Cluj. 

"Mai avea un contract valabil pe un an, dar a fost încheiat. Venezueleanul de 36 de ani a jucat doar 654 de minute, a marcat o dată şi a oferit o pasă decisivă. Poate se întoarce la CFR Cluj", a scris publicaţia poloneză. 

Ar fi o variantă pe placul lui Dan Petrescu, cel care l-a apreciat pe Rondon pentru utilitatea sa la echipa din Gruia. Jucătorul ofensiv a demonstrat că poate juca pe mai multe posturi din atac şi chiar a acceptat statutul de rezervă de-a lungul sezoanelor. 

  • 78 de meciuri, 14 goluri şi 7 pase decisive sunt cifrele lui Rondon la CFR Cluj. 

În septembrie 2021, presa poloneză a scris că CFR Cluj l-a ofertat pe Mario Rondon, pentru a-l readuce la actuala campioană a Ligii 1, la două luni după ce o părăsise pe echipa ardeleană. Decizia a fost luată după revenirea lui Dan Petrescu. 

CFR Cluj a oferit 50.000 de euro şi a mărit a doua ofertă, dar Radomiak a refuzat propunerile. 

Imediat cum a primit vestea că nu va mai fi folosit la CFR Cluj, Rondon s-a reorientat: "Prima dată am vorbit cu agentul meu. Apoi, cu Raphael Rossi şi Filipe Nascimento (n.r. - doi dintre jucătorii de la Radomiak Radom). Am primit un telefon de la directorul sportiv şi am fost întrebat dacă vreau să ajut echipa. <<Bineînţeles>>, declara Rondon după plecarea în Polonia. 

  • Debeljuh, Omrani, Dugandzic, Neguţ, Buş şi Birligea sunt atacanţii pe care CFR Cluj îi are la dispoziţie. 

 

Afla mai multe despre: mario rondoncfr clujdan petrescutransferuri cfr cluj 

viewscnt
Articole similare