Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Starul şi-a anunţat plecarea de la Real Madrid după finala Champions League! "Este un moment ciudat în mintea mea acum"

Starul şi-a anunţat plecarea de la Real Madrid după finala Champions League! "Este un moment ciudat în mintea mea acum"
Comentarii

Real Madrid se desparte de un jucător emblematic din istoria sa. După 15 ani, Marcelo se desparte de campioana Europei.

Marcelo, despre plecarea de la Real Madrid

Imediat după ce Real Madrid a câştigat finala Champions League în faţa lui Liverpool, Marcelo a vorbit despre finalul aventurii la echipa din capitala Spaniei. 

Fundaşul stânga a jucat în doar 17 meciuri în acest sezon, dar rămâne cu un palmares impresionat: cinci trofee Champions League, şase titluri în LaLiga, două Cupe ale Spaniei, cinci Supercupe ale Spaniei, trei Supercupe ale Europei şi patru trofee în Cupa Mondială a Cluburilor. 

"Este o emoţie incredibilă, pentru că este ultimul meu meci la Real Madrid. Plec de la Madrid şi plec cu o Liga Campionilor, este o bucurie imensă. Nu este o zi tristă. Cred că se discută lucrurile, am vorbit şi am discutat. Am decis că e mai bine aşa. Am făcut deja tot ce aveciam de făcut la Madrid. Am avut norocul să petrec cincisprezece ani şi jumătate la cel mai bun club din lume".

Bucurie, emoţie… E chiar greu să vorbeşti, pentru că îmi văd colegii de echipă, membrii familiei. Sezonul a fost cum a fost şi am meritat. Nu ştiu. Este un moment ciudat în mintea mea acum.

Am cinci Campioni şi în viaţa mea m-am gândit că pot fi în acest moment, că pot câştiga multe lucruri. Totul este foarte ciudat acum”, a declarat Marcelo. 

"Îmi amintesc de tinerii care au jucat prima finală, care sunt foarte maturi. E un moment nebun cu suporterii, care au fost alături de noi tot timpul.

Ştim deja cum este antrenorul. Are filosofia lui, caracterul lui... Este un om grozav şi a meritat de când a sosit. Acum sunt cu familia şi colegii mei... Nici nu trebuia să vorbesc cu nimeni, trebuia să mă distrez, dar nimic, o să aflaţi foarte curând”, a mai spus brazilianul. 

Real Madrid, câştigătoarea Champions League

Real Madrid a câştigat, sâmbătă seară, pentru a 14-a oară Liga Campionilor, învingând în finala disputată pe Stade de France, la Saint-Denis, echipa Liverpool, scor 1-0 (0-0).

Golul a fost marcat de Vinicius, în minutul 59. În minutul 21, Liverpool a avut o bară la un şut al lui Mane de la marginea careului.

Un gol al lui Benzema (Real Madrid) din minutul 43 a fost anulat pentru ofsaid, după verificarea VAR.

Partida a început cu peste 36 de minute întârziere, din cauza problemelor legate de accesul cu întârziere al suporterilor în stadion. Mai mulţi fani chiar au încercat să forţeze accesul în arenă.

 

Afla mai multe despre: marceloreal madridreal madrid liverpoolfinala champions league 

viewscnt
Articole similare