Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Sărbătoare pe Stade de France! Fotbaliştii lui Real Madrid au celebrat cel de al 14-lea trofeu Champions League din istoria clubului

VIDEO | Sărbătoare pe Stade de France! Fotbaliştii lui Real Madrid au celebrat cel de al 14-lea trofeu Champions League din istoria clubului
Comentarii

Formaţia Real Madrid a câştigat, sâmbătă seară, pentru a 14-a oară Liga Campionilor, învingând în finala disputată pe Stade de France, la Saint-Denis, echipa Liverpool, scor 1-0 (0-0). Unicul gol al partidei a fost marcat de Vinicius, în minutul 59.

Sărbătoare pe Stade de France! Fotbaliştii lui Real Madrid au celebrat cel de al 14-lea Champions League

Sâmbătă seara, Real Madrid şi-a trecut în cont cel de al 14-lea trofeu Champions League, după ce a învins-o pe Liverpool, scor 1-0.

Vinicius a fost unicul marcator al partidei, dar eroul formaţiei ”blanco” a fost Thibaut Courtois, care a reuşit mai multe parade de senzaţie.

În ciuda faptului că Liverpool a dominat autoritar jocul, elevii lui Ancelotti i-au prevenit pe ”cormorani” din a se apropie prea multe de poartă.

Aşadar, Klopp ajunge la patru finale în UCL şi un singur triumf, în timp ce Ancelotti pune mâinile pe cel de al patrulea Champions League, un nou record.

În urma victoriei de pe Stade de France, jucătorii lui Real Madrid au ridicat trofeul ”urecheat” şi au celebrat un triumf alături de fani, după ce învinşii şi-au primit propriile medalii.

Legendarul Raul le-a adus trofeul elevilor lui Carlo Ancelotti, la rândul său un triplu câştigător al Ligii Campionilor cu formaţia iberică.

Afla mai multe despre: champions league 

viewscnt
Articole similare