Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Scene incredibile la finala Champions League! Cum au încercat să evite fanii fără bilete securitatea pentru a intra pe stadion

VIDEO | Scene incredibile la finala Champions League! Cum au încercat să evite fanii fără bilete securitatea pentru a intra pe stadion
Comentarii

Începutul finalei Champions League a fost amânat cu cel puţi jumătate de oră, după ce au apărut probleme de organizare pe Stade de France, în privinţa accesului pe stadion.

Finala actualei ediţii din Liga Campionilor se lasă aşteptată, după ce organizatorii au decis amânarea meciului cu cel puţin jumătate de oră.

Iniţial, o problemă în legătură cu accesul fanilor lui Liverpool pe stadion era anunţată ca motivul întârzierii, dar situaţia pare a fi mult mai complexă.

Scene incredibile la finala Champions League

Încă de la permiterea accesului pe stadion, fanii fără bilete s-au îmbulzit pentru a prinde totuşi locuri pe Stade de France.

Aceştia au fost surprinşi pe filmări cum săreau garduri şi încercau să pătrundă pe arenă fără bilet, motiv care a contribuit la amânarea startului.

Presa internaţională mai susţine că fanii celor două echipe s-ar fi luat la bătaie la intrarea în stadion şi că a fost necesară intervenţia în masă a forţelor de ordine.

Potrivit AFP, fanii au încercat să forţeze un prim filtru instalat în jurul stadionului, dar accesul la stadion a rămas "etanş", a precizat poliţia din Paris.

Cozi lungi au fost văzute în jurul stadionului cu câteva minute înainte de startul meciului. Mai mulţi fani au reuşit să treacă de bariere pentru a intra ilegal pe Stade de France.

Afla mai multe despre: champions league 

viewscnt
Articole similare