Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid i-a luat locul lui CFR Cluj. Mihai Stoica, vehement după finala Champions League: "E un noroc chior cum nu s-a mai văzut la nivelul ăsta"

Real Madrid i-a luat locul lui CFR Cluj. Mihai Stoica, vehement după finala Champions League: "E un noroc chior cum nu s-a mai văzut la nivelul ăsta"
Comentarii

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, şi-a exprimat încă o dată nemulţumirea faţă de Real Madrid, pe care n-o consideră o câştigătoare meritorie a Champions League.

Mihai Stoica, despre Real Madrid

De-a lungul ultimelor săptămâni, conducătorul de la FCSB a susţinut că Real Madrid a avut şansă atunci când le-a eliminat pe PSG, Chelsea şi Manchester City în drumul spre finala Champions League. 

Echipa antrenată de Ancelotti s-a impus şi la Paris în ultimul act cu Liverpool, iar concluzia expertului Orange Sport nu a întârziat să apară. 

"Şi acum o să ne explice “specialiştii” de ce câştigă Madridul, că ştiu să joace finale, că o au în ADN, că nu renunţă etc

Nu mai bateţi câmpii. E un noroc chior cum nu s-a mai văzut la nivelul ăsta. Nu joacă nimic. Apără Courtois tot, zici că e de hochei poarta, iar Valverde vrea să dea la poartă, o loveşte greşit şi iese de-un assist. Dacă Arnold purta un număr mai mic la ghete, Vinicius era în ofsaid.

Între timp, noi vedem finalul pe bucăţi. E furtună, ar mai merge un SMS RO Alert. Nu mi-a crăpat inima de tot la ultimul", a transmis MM Stoica. 

Real Madrid a câştigat, sâmbătă seară, pentru a 14-a oară Liga Campionilor, învingând în finala disputată pe Stade de France, la Saint-Denis, echipa Liverpool, scor 1-0 (0-0).

Golul a fost marcat de Vinicius, în minutul 59. În minutul 21, Liverpool a avut o bară la un şut al lui Mane de la marginea careului. Un gol al lui Benzema (Real Madrid) din minutul 43 a fost anulat pentru ofsaid, după verificarea VAR.

Inclusiv înaintea meciului dintre echipa spaniolă şi cea engleză, MM Stoica a vorbit despre prezenţa echipei din Spania în ultimul act al Ligii Campionilor. 

"Madrid nici acum nu ştie cum s-a calificat în finală, nu înţeleg nici acum. Suntem în fotbal de-o viaţă şi nu înţelegem povestea asta. Madrid n-a fost favorită în niciun meci după bookmakeri. Adversarele au fost favorite certe", a declarat oficialul FCSB, pentru Orange Sport. 

Afla mai multe despre: champions leaguefinala champions leaguereal madrid liverpool 

viewscnt
Articole similare