Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Imaginea cu care Real Madrid a făcut furori după finala Champions League! Planul urmat de fotbaliştii lui Ancelotti, în palma lui Benzema :) FOTO

Imaginea cu care Real Madrid a făcut furori după finala Champions League! Planul urmat de fotbaliştii lui Ancelotti, în palma lui Benzema :) FOTOgalerie foto
Comentarii

Benzema şi Vinicius au fost protagoniştii unei imagini publicate de Real Madrid care a făcut furiori.

Fotbaliştii lui Real Madrid "şi-au urmat propriul plan"

Real Madrid a câştigat, sâmbătă seară, pentru a 14-a oară Liga Campionilor, învingând în finala disputată pe Stade de France, la Saint-Denis, echipa Liverpool, scor 1-0 (0-0).

Golul a fost marcat de Vinicius, în minutul 59. În minutul 21, Liverpool a avut o bară la un şut al lui Mane de la marginea careului. Un gol al lui Benzema (Real Madrid) din minutul 43 a fost anulat pentru ofsaid, după verificarea VAR.

De altfel, cei doi oameni din atacul lui Ancelotti au fost aleşi pentru o imagine care a strâns mii de aprecieri şi reacţii. 

Indicaţiile venite din partea lui Ancelotti, în timpul unei partide, au fost transformate într-o listă a adversarelor de top eliminate de Real Madrid în drumul spre un npu trofeu Champions League. 

"Şi-au urmat propriul plan"

Înaintea finalei Champions League, managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a recunoscut că prezenţa lui Real Madrid în finala de la Paris este o enigmă. 

Expertul Orange Sport a subliniat faptul că PSG, Chelsea şi Manchester City au fost superioare madrilenilor, care au obţinut calificări dramatice cu fiecare. 

"Madrid nici acum nu ştie cum s-a calificat în finală, nu înţeleg nici acum. Suntem în fotbal de-o viaţă şi nu înţelegem povestea asta. Madrid n-a fost favorită în niciun meci după bookmakeri. Adversarele au fost favorite certe", a declarat oficialul FCSB, pentru Orange Sport. 

Afla mai multe despre: benzemareal madridfinala champions league 

viewscnt
Articole similare