Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Tot Liverpool e cea mai bună din Europa". Ferdinand l-a pus la punct pe Owen în câteva cuvinte după ce a auzit ce a spus. Răspuns perfect după finala cu Real Madrid

"Tot Liverpool e cea mai bună din Europa". Ferdinand l-a pus la punct pe Owen în câteva cuvinte după ce a auzit ce a spus. Răspuns perfect după finala cu Real Madrid
Comentarii

Foştii internaţionali englezi, Michael Owen şi Rio Ferdinand, au analizat finala Champions League pentru BT Sport.

Ferdinand i-a dat replica lui Owen după finala Champions League

Real Madrid a câştigat, sâmbătă seară, pentru a 14-a oară Liga Campionilor, învingând în finala disputată pe Stade de France, la Saint-Denis, echipa Liverpool, scor 1-0 (0-0).

Golul a fost marcat de Vinicius, în minutul 59. În minutul 21, Liverpool a avut o bară la un şut al lui Mane de la marginea careului. Un gol al lui Benzema (Real Madrid) din minutul 43 a fost anulat pentru ofsaid, după verificarea VAR.

BT Sport a avut invitaţi de marcă. O remarcă susprinzătoare a fost făcută de fostul atacant al lui Liverpool, Michael Owen. Englezul a susţinut că "tot Liverpool este cea mai bună echipă din Europa", în ciuda înfrângerii cu Real Madrid de la Paris. 

Colegul său de microfon, fostul fundaş al lui Manchester United, Rio Ferdinand, i-a dat replica imediat. 

"Cum poţi să spui că e cea mai bună echipă din Europa, dacă a pierdut atât campionatul, cât şi Champions League în două săptămâni?", a spus fostul apărător. 

De altfel, înaintea finalei de la Paris, Michael Owen a oferit predicţia sa în privinţa câştigătoarei. 

Englezul a anticipat o victorie categorică a trupei lui Lopp, scor 3-1 sau 3-0, în meciul în care Liverpool n-a marcat şi a fost blocată excelent de Courtois: "LIverpool e mai bună decât Real Madrid şi o va spulbera. E o echipă excpeţională şi prea bună pentru Real Madrid", susţinea Owen înaintea ultimului act al Ligii Campionilor. 

Afla mai multe despre: michael owenrio ferdinandfinala champions leaguereal madrid liverpool 

viewscnt
Articole similare