Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adevăratul motiv pentru care Rondon a plecat de la CFR Cluj. Marius Şumudică a dezvăluit totul

Adevăratul motiv pentru care Rondon a plecat de la CFR Cluj. Marius Şumudică a dezvăluit totul

CFR Cluj

Comentarii

Marius Şumudică (50 de ani), antrenorul CFR-ului, a dezvăluit adevăratul motiv pentru care Mario Rondon (35 de ani) s-a despărţit de campioana României.

Adevăratul motiv pentru care Rondon a plecat de la CFR Cluj. Şumudică a dezvăluit totul

În ciuda speculaţiilor că ar fi vociferat la anternamentele lui Marius Şumudică, se pare că motivul pentru care Mario Rondon a plecat de la CFR Cluj e altul. L-a dezvăluit chiar antrenorul CFR-ului. Şumudică a spus că Rondon nu şi-a ţinut o promisiune, iar acest lucru a dus la "ruptura" dintre ei.

Marius Şumudică a spus că motivul n-are niciun de a face cu ce s-a scris. "Au fost nişte aberaţii, că l-am dat afară pe Rondon din antrenament, că am avut conflicte cu Rondon. Nu am avut niciun fel de conflict. Eu am avut o simplă discuţie de 5 minute cu Rondon, în care mi-a promis ceva la Cluj şi a doua zi nu s-a ţinut de cuvânt.

Şi a doua zi ne-am despărţit. În momentul în care îi promiţi ceva unui om şi îi bagi cuţitul în spate, înseamnă că nu vrei să mergi pe acelaşi drum. Şi-a văzut de drumul lui. Dar nu l-am dat afară. În meciurile de pregătire, Rondon a jucat cele mai multe minute", a declarat Şumudica la conferinţă de presa dinaintea Supercupei.

Mario Rondon a plecat de la CFR Cluj şi a semnat cu o echipă din Polonia, Radomiak.

Afla mai multe despre: marius sumudicamario rondoncfr clujantrenormotiv 

viewscnt
Articole similare