Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Cosmin Contra, aproape de a leşina la ultimul meci din campionat! Românul ”nu a mai putut sta în picioare” şi a avut nevoie de ”intervenţia staffului medical”

VIDEO | Cosmin Contra, aproape de a leşina la ultimul meci din campionat! Românul ”nu a mai putut sta în picioare” şi a avut nevoie de ”intervenţia staffului medical”

Fotbal

Comentarii

Aflat în plină luptă pentru titlu, Cosmin Contra nu s-a mai putut stăpâni la ultimul meci disputat în campionat şi a fost la un pas de a leşina pe marginea terenului, antrenorul român fiind nevoit să se aşeze pe bancă după ce i s-a făcut rău.

Într-un campionat dominat autoritar de Al Hilal în ultimii ani, cu patru titluri cucerite în ultimele cinci sezoane, Cosmin Contra poate reuşi o surpriză de proporţii în actuala stagiune.

Sub comanda românului, Al Ittihad a reuşit să intre în lupta pentru titlu, iar, cu o etapă rămasă, se află la egalitate de puncte cu liderul Al Hilal.

Însă, echipa pregătită de Cosmin Contra se află în dezavantaj din punctul de vedere al criteriului de departajare, rezultatele din meciurile directe, întrucât a pierdut ambele dueluri cu rivala la titlu.

În ultima etapă de campionat, penultima din acest sezon, Al Ittihad avea nevoie de o victorie pentru a se menţine în lupta pentru campionat.

Condusă cu 1-0 din minutul 58 de Al Ettifaq, echipa pregătită de fostul selecţioner al României a reuşit să întoarcă rezultatul şi să se impună cu 3-1.

Aşadar, înaintea ultimei etape, dacă Al Ittihad reuşeşte să surclaseze rezultatul obţinut de Al Hilal, va reuşi să cucerească titlul.

Cosmin Contra, aproape de a leşina la ultimul meci

Totuşi, emoţiile şi stresul cauzate de lupta pentru campionat şi căldura din Arabia Saudită l-au doborât pe Cosmin Contra pe finalul meciului cu Al Ettiffaq.

Tehnicianul român a fost la un pas de a leşina în ultimele minute, fiind condus de colaboratorii săi către bancă după ce i se făcuse rău.

Mai multe publicaţii au scris despre imaginile şocante cu fostul selecţioner al României, explicând că acesta a avut nevoie de îngrijiri medicale pentru a îşi reveni.

"Contra a acuzat o stare de oboseală în prelungirile meciului, în timp ce acorda indicaţii jucătorilor săi. Nu a mai putut să stea în picioare şi a trebuit să se aşeze pe bancă", a scris publicaţia Goal

"Din cauza tensiunii meciului, a temperaturii şi a umidităţii ridicate, Contra aproape a leşinat. Imediat după ce a acuzat probleme medicale, stafful medical a intervenit şi i-a acordat primul ajutor, apoi şi-a revenit", au adăugat jurnaliştii de la Kooora.

Afla mai multe despre: cosmin contra 

viewscnt
Articole similare