Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sorin Cârţu recunoaşte că Universitatea Craiova l-a ofertat pe Mirel Rădoi! ”A fost primul antrenor pe care noi l-am căutat!” Ce răspuns clar a dat fostul selecţioner

Sorin Cârţu recunoaşte că Universitatea Craiova l-a ofertat pe Mirel Rădoi! ”A fost primul antrenor pe care noi l-am căutat!” Ce răspuns clar a dat fostul selecţioner
Comentarii

Echipa patronată de Mihai Rotaru caută un nou antrenor, după ce Laurenţiu Reghecampf a plecat din Bănie.

Vestea zilei de ieri a venit de la Univesitatea Craiova. Clubul din Bănie a anunţat că Laurenţiu Reghecampf nu mai este antrenorul echipei. Mihai Rotaru şi fostul antrenor de la FCSB au decis să nu mai continue împreună, după ce oltenii nu au reuşit să obţină niciun trofeu în acest sezon. 

Presa a scris despre interesul Craiovei pentru Rădoi sau Balint, iar oficialul oltenilor, Sorin Cârţu, a dezvăluit că fostul selecţioner a fost primul antrenor pe care l-au căutat. Totuşi, Mirel Rădoi a decis să refuze oferta, fără să îşi motiveze clar decizia. 

”A fost primul antrenor pe care noi l-am căutat!”

”Mirel Rădoi a primit o ofertă şi a refuzat-o din plecare. După care, n-a mai fost reofertat, dar a primit ofertă de la club. A fost primul antrenor ofertat. A spus să ne vedem fiecare... nu să ne vedem fiecare de drumul lui, dar nu intră în calculele lui. Nu fac comentarii de niciun fel.

El a spus că nu merge. Ne-a transmis baftă multă în continuare şi ne-a închis. Am discutat şi eu cu el vreo oră după ce s-a întâmplat treaba asta, chiar după meciul cu Finlanda. Nu a mai fost reofertat. Oferta iniţială a fost înainte de a discuta eu cu el, săptămâna trecută, eu am discutat cu el după refuz.

Cu Reghe s-a decis aseară totul, nu era o decizie clară să ne despărţim. V-am spus, a fost o listă cu 3-4 antrenori, iar în capul listei a fost Mirel, recunosc treaba asta, chiar dacă n-ar trebui să o spun acum, având în vedere ce se poate întâmpla cu cel care vine la echipă”, a spus Sorin Cârţu, la Pro Arena.

Afla mai multe despre: craiova-rădoi-rotaru 

viewscnt
Articole similare