Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mirel Rădoi, şansă nesperată! Revenire de senzaţie în Liga 1: visul patronului, să îl aducă pe fostul selecţioner la club

Mirel Rădoi, şansă nesperată! Revenire de senzaţie în Liga 1: visul patronului, să îl aducă pe fostul selecţioner la club

Fotbal intern

Comentarii

Mirel Rădoi a anunţat, în urmă cu două săptămâni, că îşi doreşte să revină pe banca tehnică şi că nu ar refuza o ofertă importantă din Liga 1. Marţi, o şansă nesperată i-a apărut fostului selecţioner, odată cu expirarea contractelor unor antrenori din Liga 1.

Mirel Rădoi a rămas liber de contract odată cu despărţirea de echipa naţională, pe 1 decembrie 2021, iar, deşi afirma că nu duce lipsă de oferte, nu a prelua nicio nouă formaţie de atunci.

Fostul selecţioner şi-a luat o vacanţă semnificativă şi a aşteptat momentul perfect pentru revenirea în fenomen, iar, odată cu încheierea sezonului, şi-a anunţat intenţia de a începe o nouă aventură.

Cea mai probabil destinaţie a tânărului tehnician mereu a fost Liga 1, întrucât nu dispune de cea mai vastă experienţă, având în vedere că le-a pregătit doar pe FCSB şi selecţionatele U21 şi cea mare ale României.

Însă, marţi, fostul selecţioner a primit o şansă nesperată: Marius Croitoru şi Valeriu Iftime au anunţat că nu vor mai continua colaborarea, eliberând un post perfect pentru Mirel Rădoi.

La începutul lunii martie, patronul lui FC Botoşani anunţa că, în cazul în care Marius Croitoru îşi va părăsi postul, atunci primul antrenor pe care îl va suna va fi Rădoi.

Patronul din Liga 1 care-l sună pe Mirel Rădoi

Îi dau drumul. Îl las să plece. Dacă are ofertă din altă parte, eu nu-l ţin cu forţa. Dar eu spun că nu o să plece. Eu îi ştiu situaţia.

Vrea să rămână pentru că are copiii la şcoală, are lucrurile lui de rezolvat. Eu cred că va rămâne la Botoşani, aşa cum tot spun de doi ani de zile.

Aş pune un antrenor tânăr. Dacă mi-ar spune Marius că nu mai vrea să stea şi are nişte motive pe care eu nu pot să le refuz, vă spun public, primul pe care l-aş suna ar fi Rădoi.

Dar numai să vrea el să vină la mine. Îi dau cinci ani, liber, face ce vrea”, spunea atunci Valeriu Iftime, la Pro X.

Iată că acea zi a venit, iar Mirel Rădoi are şansa să revină pe banca tehnică, la una dintre formaţiile importante ale campionatului nostru.

Botoşani a prins play-off-ul în 2020 şi 2021, în timp ce în 2022 l-a ratat la limită, afectată de transferurile din iarnă.

Afla mai multe despre: mirel rădoi 

viewscnt
Articole similare